Followers

Wednesday, June 1, 2011

12.svibanj.2011


Blossom Goodchild
12.svibanj.2011


Blossom: Dobro jutro! Svakim danom mogu osjetiti kako se energije Svjetla probijaju na dublji nivo. Zahvalna sam što se osjećam tako blagoslovljeno. Znam da mnogi osjećaju isto, a također znam da mnogi i ne. Kao i uvijek, srdačno dočekujemo vašu mudrost i ISTINU koji nam pomažu na našem putovanju.
Federacija Svjetlosti: Uistinu je mnogo blagoslova nad nama u ovim vremenima. To također ovisi o tome u kojoj poziciji se nalazite na vašem planetu… jer postoje mnogi koji su se postavili na mjesto na koje drugi ne bi. Te duše se nalaze na „nepovoljnim“ mjestima iz mnogo različitih razloga… što također ovisi o razvijenosti njihove duše i o tome kako im određena iskustva mogu pomoći na njihovom putovanju u ovom životnom vijeku. Možda je mnogima teško razumjeti da su oni koji žive u bijedi, ili oni u ratnim zonama… sami izabrali da budu tamo. Sa Zemaljske perspektive zašto bi netko to učinio? No sa „nezemaljske“ perspektive na tim mjestima postoje određene situacije koje omogućuju dušama da svladaju prepreke ili zapravo da se izbave iz onog što ih je zadržavalo u prošlom životu… te kako bi bili u mogućnosti krenuti dalje… tako da im je od velike pomoći što su „tamo“ u ovom razdoblju. Drugi… su možda jednostavno izabrali da budu SVJETLO na takvim mjestima. Takve duše imaju moćan Duh i cijeni ih se zbog njihove žrtve da bi pomogli cjelini.
Nadalje možemo li reći… što smo često već rekli… ono što vama možda nije očito zbog ograničenog znanja na Zemlji (u ovom trenutku)… kada se gleda sa mjesta koje je SVJETLO… ima toliko smisla. SVJETLO osvjetljava ovakve stvari! Prema tome, možemo li predložiti da dok se nalazite u poziciji u kojoj ste SADA… prihvatite da postoji daleko veće značenje SVEGA onoga što prezirete… ili zbog čega OSJEĆATE kao „Čemu sve to kada je ovaj svijet pun okrutnosti?“
OVAJ SVIJET JE ILUZIJA.
Mi shvaćamo da vam je ovo teško razumjeti. Jer vi VJERUJETE da ste vi duboko u njemu. I jeste! Vi ste duboko u ILUZIJI koju ste izabrali da bude vaš ŽIVOT.
PLANET ZEMLJA JE ILUZIJA!!!
B: S poštovanjem, lako je vama to reći! No kada živite u iluziji svaki dan… koju vidite kao „sve što postoji u ovom aspektu vas samih“… onda nije teško biti zbunjen ovom izjavom. Jer ako je Zemlja iluzija, a mi živimo u njoj…. Da li to znači da smo MI iluzija također?

F: NE. To znači da ste vi izabrali iskusiti svijet koji je u osnovi iluzija. Dio vas koji JE STVARAN sudjeluje u eksperimentu… o čemu smo govorili kada smo počeli komunicirati s vama. Sve što je STVARNO dok ste vi u ovom eksperimentu je vaša duša. Ostalo… što mnogi od vas shvaćaju… je vaša vlastita kreacija.
Pokušat ćemo ovo malo objasniti kako bi lakše shvatili.
Ovih dana… svjesni ste nevjerojatne tehnologije vaših kompjutorskih sistema. Možete mijenjati pozadinu (na monitoru računala) stavljajući digitalne slike, isto tako osoba se ne nalazi okolini koja je prikazana… i u kojoj se čini da jeste. Vi možete doslovno postaviti sami sebe „u scenu“ i pritiskom na dugme ta duša se može pojaviti na bilo kojoj „pozadini“.
B: Sigurno ste znali da sam jučer poslala link kako bi vidjela sve o tome.

F: Uvijek dopuštamo da nam takve stvari pomažu. Da nastavimo… ono što vam je prezentirano nije zapravo ISTINA.
B: Ispričavam se što ponovo prekidam… ali ta izjava ide dosta duboko, nije li tako?

F: Mi ne biramo da uzaludno trošimo riječi, draga damo. Tako također… kroz vašu vlastitu umnu kreaciju možete „izmisliti“ da se „negdje nalazite“. Vi ste stvorili to „negdje“… kao svijest. Suradnja mnogih… kroz mnogo godina pomogla je u tome da svoj svijet OSJEĆATE (vidite) kao realnost… a zapravo… možemo reći da je on „naslagan“. Čuli ste kako se neke razvijene duše mogu transportirati samo pri pomisli na drugo mjesto… i čak u drugu dimenziju. Oni samo promijene svoju „scensku pozadinu“.
B: Mmm! Znači… vi govorite da je SVUGDJE iluzija?

F: Jedino mjesto koje nije iluzija… je unutar vaše duše. Jer sve drugo je stvoreno. Kada bi netko izabrao na ne postoji (možda kao eksperiment), masovna svijest bi stvarno mogla eliminirati određeni planet s postojanja na mapi.
B: Da li će onda Zlatno Doba na koje ćemo Uzaći također biti iluzija?

F: Naravno. Vi sada postajete svjesni da, ono što mislite… kroz ISTINIT OSJEĆAJ… to ćete i stvoriti. Zbog ovoga dolazimo kako bi razgovarali o ovome. Kako bi pokušali i pomogli vam u razumijevanju da… VI STVARATE VAŠ NOVI SVIJET.
B: Ali ipak ste, ne tako davno, rekli da je on već tu, čeka na nas.

F: On je… u vašim mislima. Svatko od vas POZNAJE ZLATNO DOBA u svojim mislima… jer ove kreativne misli su vam pokazane davno, davno u prošlosti vaše duše. Tako da je on već ostvaren… ovaj Novi Svijet… stvar je samo u onima koji izabiru sjećati ga se… kako bi ga doveli u realnost u njegovoj zasebnoj iluziji. Pitamo se ima li vam ovo smisla?
B: Da, ima. Negdje, jedan dio mene ovo ZNA.

F: Zato vam nastavljamo pričati o LJUBAVI. Jer samo vam kroz LJUBAV ovakvo mjesto može biti predstavljeno. Ne možete ušetati u NOVI SVIJET LJUBAVI…. ako sami niste čista LJUBAV. Kako biste uopće mogli živjeti u svojoj vlastitoj kreaciji čiste LJUBAVI ako si niste dopustili postati čista LJUBAV? Svatko od vas ima slobodan izbor. Ono što izabirete misliti postaje vaš način života, zar ne?
B: Da… mada potrebno je mnogo vježbe kako bi stalno bio svjestan ovog ZNANJA.

F: Kako god, složili biste se s ovim?
B: Svakako. Osjećam kako ćemo doći do nečeg malo kompliciranijeg s obzirom na prilike svih uključenih. Osjećam potrebu da postavim pitanje… Što je s onima koji nemaju misli prožete čistom LJUBAVLJU. Mislim, mnogi od nas daju sve od sebe… ali da li je to dovoljno. I što je s onima kojima nedostaje razumijevanje LJUBAVI prema drugima?

F: Duša može… u ovoj iluziji… biti pozicionirana samo tamo gdje ona smatra da je pravo mjesto za to… u bilo kojem trenutku… i mislimo oboje i geografski, i mentalno i emocionalno. Netko može ponuditi pomoć, no ukoliko duša odabere ne prihvatiti ju… onda je to ono što je ta duša izabrala. To ne znači da ona, kad mnogi budu spremni ušetati u NOVI SVIJET, neće uhvatiti brod. Gdje bi tu bila LJUBAV? To jednostavno znači da će oni ostati u svijetu svoje vlastite kreacije. Oni će možda izabrati scensku pozadinu rata i nemira… ne samo u vanjštini njihove iluzije već i unutar sebe. Samo Ja je onaj koji može učiniti promjenu u svemu. To ne može biti promijenjeno umjesto vas. Dok netko ne izabere bolje… on će ostati na mjestu za koje vjeruje da je „onako kako jest“.
No kažemo vam iz duboke LJUBAVI… vaš svijet onakav kakav je sad u svojoj pojavnosti… uskoro će izgledati vrlo drugačije. Toliko mnogo promjena će se desiti… da će vaš svijet izgledati gotovo neprepoznatljiv. Mi se smješkamo s LJUBAVLJU… jer smo svjesni da će oni koji su izabrali ovu zadnju izjavu pročitati sa strahom… zamisliti sve moguće vrste katastrofa i svijet koji je opustošen… ipak… s druge strane kovanice… oni koji su izabrali živjeti u LJUBAVI… zamislili su svijet takve ljepote… svijet mira… svijet u kojem postoji poštovanje prema drugima i u kojem prebiva samo LJUBAV.
B: Da… vidim što hoćete reći…no…. kako da kažem… recimo jedna duša se boji, a druga voli… hoće li ova dva svijeta… jer oni će biti dosta različiti… biti na ISTOM planetu Zemlji?

F: Opet brkate vaš planet sa stvarnom realnošću. Jer kako bi se oboje moglo dogoditi u isto vrijeme? No ipak kažemo vam… ono hoće!!! Koju pozadinu vi birate za sebe da se smjestite u nju? Sve se na to svodi. Jeste li spremni za šok?
B: Može!
F: Stvarni planet je vaša prazna pozadina. Vi ste se smjestili unutar njega… svako pojedinačno… a opet znate da ste JEDNO i isti… samo upravo SADA… ste izabrali da imate iskustvo u kojemu imate OSJEĆAJ da ste odvojeni jedni od drugih. Dakle ono što pokušavamo objasniti na najlakši mogući način je… DA… svi mogući scenariji se odvijaju u vašem Zemaljskom iskustvu na istom „bijelom platnu“ . Vi, svatko od vas… odlučuje što će biti naslikano na njemu. Neki mogu stvoriti ratne scene, a neki mogu kreirati scene sa cvjetnim poljima.
B: Ok… no ranije ste rekli kako su se neke duše stavile na određena mjesta iz određenih razloga, tako da oni zapravo nisu „kreirali“ to mjesto… oni su izabrali biti unutar njega.

F: Vidite… oni su izabrali biti u toj kreaciji… u toj određenoj kreaciji… zbog sebe… zbog cjeline. Mi nismo rekli da oni moraju ostati u njoj.
Govorit ćemo ponovo o dušama koje se neće „pomaknuti“ na scensku pozadinu Zlatnog Doba u vremenu kada mnogi hoće. Kao što smo već rekli, ovo ne znači da oni nikada neće stići tamo. Takav način razmišljanja je nama pomalo apsurdan. ZLATNO DOBA… NOVI SVIJET… je tu za svakoga tko izabere ući u njega. No to se ne može dogoditi sve dok se duša ne nalazi na mjestu gdje moze prihvatiti njegove čiste vibracije…
B: (Vibracije) iluzije?

F: Da, sjetite se da čak i iluzije imaju „pravila“.
B: Ovog se zapravo nisam sjetila…ne! Značenje tih pravila…?

F: Da, iako kreirana iluzija je upravo to… iluzija… unutar „zakona“ iluzorne kreacije… moraju postojati određeni „standardi“ koji će podržati svako iskustvo u toj iluziji. O ovome ćemo drugi put. Budući da smo svjesni da sa svakom temom o kojoj govorimo javljaju se mnoga pitanja u vašem misaonom procesu te vas ne želimo preopteretiti, a s time i zbuniti.
B: Kao što Bijeli Oblak kaže… s vremenom jedi jednu kockicu čokolade… probavi ju u potpunosti i znati ćeš kada si gladan i spreman za sljedeći zalogaj. Ako odjednom pojedemo cijelu… osjećat ćemo se vrlo uznemireno i pomalo depresivno.

OSJEĆAM kako nam je ovo danas dalo dosta toga za razmišljanje. Tužna sam jer je vrijeme da završimo, no pročitati ću ovo ponovo kako bi si posložila u glavi, a i dobro se zabavila. Učim da umjesto da pokušavam shvatiti što će se dogoditi (na Zemlji)… uživam u putu… a kada stignem tamo… ZNAT ću!
Mnogo vam hvala na informacijama. Vrijeme je proletjelo. Uvijek u ljubavi i zahvalnosti… ugodan vam dan.
F: Mi smo uživali u svemu posebice kada vidimo kako se šire energije Svjetla… Takva Radost. Takva Radost… U LJUBAVI prema SVEMU… za SVE u LJUBAVI.
Prevela s engleskog: Maja - Civilizacija Svjetlosti
Federation of Light by Blossom Goodchild
Original and translations of the Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje