Followers

Sunday, March 8, 2015

Croatian -- Blossom Goodchild: 06:03:2015Blossom Goodchild, kanaliziranje Federacije svijetla, 6.03. 2015. PHIL
BG:Dobro vam jutro. OSJEĆAM višu vibraciju od one proteklih dana, i veselim se našem današnjem razgovoru. Pretpostavljam da se slažete.
FOL: Upravo tako. Kao i uvijek, vrlo nam je drago da smo “na vezi” s tobom i svima koji žele…u LJUBAVI…pratiti naš zajednički razgovor.
BG:To je sjajno dragi prijatelji. Sjajno. O čemu želite govoriti?
FOL: Željeli bismo govoriti o onome što je POZNATO kao “nus-pojave” (popratne manifestacije).
BG: Dakle, iznenadili ste me. Nastavite….
FOL: S ljubavlju za svakoga i u ljubavi svih….želimo raspraviti okolnosti koje koriste vašem kretanju, prema višim vibracijama koje vas očekuju.
BG: Ok … OSJEĆAM kako se gubim…krenimo!
(Snimila sam kanaliziranje …ali radi meni nepoznatih razloga…kvaliteta je vrlo loša i jednostavno teško razumljiva…tako da je ovdje transkipt poruke)
Transkript 06.03.2015 poruka FOL (Federacije Svijetla)
Pozdravljamo vas, … sve one koji su danas odvojili vrijeme da čuju ono što nudimo…riječima kroz našu prijateljicu…ovaj kanal…kojeg nazivamo…na njenu radost...i koji se odaziva na ime Blossom.
Najdraže duše, u vaš smo svijet ušli da vam pomognemo. Mi dolazimo….kao što smo već govorili mnogo puta…da vas potaknemo na napredovanje…da vam damo ohrabrenje…da vam damo POZNAVANJE onoga što duboko u sebi…već ZNATE.
Vi ne možete poreći da OSJEĆAJI unutar vas…kad ste…rekli biste...u vrhunskoj formi, ispunjavaju vaše čitavo biće s ushitom. Mogli biste skakati od Radosti…kao što se kaže. Kad se OSJEĆATE egzaltirano…. entuzijastički…tada biste mogli u jednoj minuti pet puta optrčati Zemlju
Najdraži prijatelji…na ovom stupnju vaše “karijere”…šaljivo rečeno… ne bi ni bilo moguće to učiniti…govorimo o trčanju oko Zemlje. Ali OSJEĆAJ da to ČINITE…može biti jednako vrijedan kao da to ČINITE.
Prema tome govorimo o tome ZNAJUĆI da ste već odmakli na svom putu…i da ovo, što vam donosimo, nisu potpuno nove vijesti. To je jednostavno podsjetnik…kako bi i dalje napredovali…uzdižući svoj duh…podižući svoje vibracije.
Tako vas podsjećamo da OSJEČAJUĆI ono što želite OSJETITI… stvarajući taj OSJEĆAJ iz svoje unutarnje dubine…vi omogućavate da uđu vaše Više Vibracije. OSJEĆAJUĆI (to) kroz maštu…radite (to) moćnim kao da to činite.
Riječi koje govorimo nismo upotrijebili pogrešno. Kažemo da je to vrlo vjerojatno. Radi se entuzijazmu s kojim radite ono u čemu uživate….on donosi Sjaj u vaše Biće.
Ne morate uvijek OSJEĆATI kako raspolažete s Energijom s kojom to možete učiniti. Neki od vas mogu biti bolesni, i radi toga “pauziraju” te ne rade stvari za koje OSJEĆAJU da bi ih rado činili. Prema tome kažemo vam…činite ih u svom umu. Predlažemo vam da ove dane…u kojima su veze srca i uma snažnije, zamislite/stvorite OSJEĆAJ da to činite. Da činite ovo…ili ono…za što OSJEĆATE da je možda van vašeg dosega. Predlažemo vam da učinite….ono što želite…koncentrirajući se kroz vaš um.
Dozvolite si da u svom umu gledate film…u kojem činite točno ono što želite činiti.
Gledajući i povezujući vaše srce s vašom vizualizacijom…prema tome OSJEČAJUĆI…na način o kojem govorimo…vi zapravo TO ČINITE.
Možda ćete reći da to nije tako. Primjerice, možda biste željeli …recimo…skočiti bungee skok (skok u dubinu vezani za sigurnosno uže). Fizički to ne radite. Međutim, kažemo vam…da OSJEĆAJ bungee skoka ne dolazi iz fizičkog svijeta. On dolazi iz OSJEĆAJA srca osobe koja skače.
Vaš um nije onaj koji OSJEĆA.
Vaše srce iskazuje OSJEĆAJ.
Prema tome, izvršite li taj “bungee skok” vizualizirajući  (zamišljajući) ga u sebi….uz potpunu koncentraciju… postoji velika vjerojatnost da ste u stanju OSJEĆATI ISTINU onoga što “bi” uistinu OSJEĆALI…kad bi to stvarno učinili na fizičkoj razini.
Ovo možete primijeniti….na sve stvari koje želite učiniti.
OSJETITE IH…ZNAJTE ih….kao SVOJU ISTINU.
Na taj način, svoju želju, sve više i više približavate rezonanciji one Vibracije koju ste odabrali.
Što više OSJEĆATE rezonanciju frekvencije u kojoj vibrirate…tim postajete sve više živi.
Još jedna napomena…koja se tiče ove teme o kojoj govorimo..čak i kad se možda OSJEĆATE loše…jer je tuga možda preplavila vaše Biće…radi posebnih okolnosti koje su se zbile…uvijek se sjetite da dišete U/Kao/Kroz/Od Ljubavi.
LJUBAVI koja je svuda oko nas.
Iste stvari ponavljamo i ponavljamo i ponavljamo….da, ponavljamo ih mnogo puta…jednostavno kao podsjetnik. Prema tome kad se dogode okolnosti o kojima smo govorili prije…prisjetit ćete se što treba učiniti. I tako ćete imati koristi od tih poruka.
Odmah biste trebali OSJETITI razliku. Prema tome, stalno širite svoje znanje o disanju U/Kao/Kroz/Od Ljubavi…U/Kao/Kroz/Od svakog daha kojeg udahnete, i tada, najdraži prijatelji, polako ćete ZNATI ono o čemu govorimo…i razumijeti kad “shvatite”…. razlog radi kojeg vam to ponavljamo toliko puno puta…tako da se slegne u vašem Biću…da bi postalo automatski.
Kroz disanje…udisanje….ove Ljubavi… konačno vam misao neće morati govoriti što da činite. Vi ćete to činiti jednostavno, prirodno… bez potrebnog podsjećanja.
To će vam donijeti Radost o kojoj isto tako govorimo.
Možda mislite da ZNATE Radost…do određenog stupnja, svakako da je POZNAJETE. Ali vam, najdraži prijatelji, kažemo, da je Radost koja dolazi…daleko iznad Radosti koju POZNAJETE na ovoj rezonanciji… Vibraciji vašeg planeta. Kako se uzdižete sve više i više…vaša Radost se širi i postaje veća…iznad onoga što ste u stanju doživjeti u Vibraciji u kojoj sada boravite.
Kako često smo vas molili da podignete svoje raspoloženje? To je stoga jer ZNAMO koje koristi to donosi.
Odrasli smo prihvačajući da to nije uvijek moguće, a sigurno ne na određenim područjima vašeg planeta, gdje je Vibracija Energije posebno niska. Međutim, vidite li? Kad ste u stanju to učiniti za sebe…onda pomažete i onima koji u ovom trenutku svojih života ne mogu to učiniti za sebe. Vi pomažete mnogima koji su tužni…čija su srca slomljena…koji više ne žele ići naprijed.
Jednostavno, najdraži prijatelji…trudeći se da se smijete… osmjehuje.. OSJEĆATE u Radosti…vi tako pomažete mnogim dušama koje to nisu u stanju.
Uzdižući svoje raspoloženje…vi podižete Energije koje vas okružuju… koje apsorbiraju negativne okolnosti. Vi mijenjati energiju zraka koja je prisutna…ako želite.
Korisno je da…kad sjedite meditirajući, razmišljate o određenim mjestima kojima je to potrebno. Nemojte se OSJEĆATI da ne činite sve što možete…ako to ne učinite. Još jednom ponavljamo…(samim tim) kad ste potpuno U/Kao/Kroz/Od Ljubavi za sebe… istovremeno vi podižete Cijelo (Cjelinu)…u kojem su Sve i Svatko njeni dijelovi. Bez obzira OSJEĆAJU li da to žele ili ne. Bez obzira da li OSJEĆAJU kako NISU.
Ništa ne može promijeniti tu činjenicu.
Vi ste SVI dio CJELINE. JEDNE…JEDINE ENERGIJE LJUBAVI
Osmjehujući se pozivamo vas, da ponovite s nama… “Ne postoji ništa drugo…nego Ljubav”
Što više to ponavljali…veće ćete razumijevanje ostvariti na dubljoj razini ZNANJA za kojeg mislite da ga već imate o tome. Vi možete prihvatiti da je Sve/Svatko LJUBAV. Vi prihvaćate..ali opet, shvatiti to na svojoj dubljoj razini…omogućuje da to razumijete …tako da reagirate s osnova razumijevanja….izražavajući se kroz radosnije sudjelovanje te Ljubavi. Shvaćate li?
Kad OSJEĆATE s velikom Radošću, kad ZNATE ono što OSJEĆATE nekog dana…taj izraz najveće Radosti koju možda već dugo niste osjećali…zamislite onda, da se Svatko/Sve na vašem planetu OSJEĆA na isti način. Ne bi li vas to uvjerilo u uzdizanje koje bi se odmah desilo?
Kako li biste vi pomogli Sve(mu) dijeleći tu Radost…sa ZNANJEM  da se Svatko i Sve OSJEĆA na isti način.
A mi vam predlažemo da, kad se VI OSJEĆATE malo lošije… možda zamolite one druge (u svijetu) koji OSJEĆAJU puno Radosti, da je podijele s vama. To se može učiniti. Samo trebate ZNATI za to.
Najdraži prijatelji, Najdraži hrabri aspekti vaših duhovnih sebstava, koji su prihvatili ovu priliku da se sada nađu na vašem planetu….govorimo vam da je…ono što radite, pomaganje u ostvarenju Božanskog plana, daleko više nego što ZNATE.
Djelujući kao primjer Ljubavi i Svijetla…svima koje susrećete…vi mijenjate svoj svijet na Više mjesto na kojem on ima pravo boraviti. Na kojem VI imate pravo boraviti.
Samo nastavite dalje…Mi smo s vama u Snazi, Energiji i Božanskoj Ljubavi.
Uvijek ćemo biti s vama na ovaj način. A sada…vrijeme nam je da odemo. Sa zahvalnošću. U/Kao/Kroz/Od Ljubavi.
BG: Hvala, Ima li još nešto što želite reći?
FOL: Ne, ali ti bi htjela nešto dodati, zar ne?
BG: Dakle, samo to…prihvačajući ovu novu formu (komunikacije)…nedostaje mi razgovor s vama…naš dijalog. Možemo li ponekad promijenjati način komunikacije…tako da katkad koristimo stari format a onda opet novi?
FOL: Svjesni smo toga…te ga planiramo ostvariti…na nastavku puta.
BG: Baš divno. Ok. Za sad…a možemo možda malo od jednog i drugog?
FOL: Možda možemo.
BG: OSJEĆAM da bi to u ovoj fazi morao biti jedan ili drugi način. Jer, nakon što vas “propustim”…nekako nemam snage i želje da nastavim s dugim razgovorom.
FOL: To isto shvaćamo. Sve je u redu. Vidjet ćeš.
BG: Pa-pa! Hvala vam puno. S ljubavlju i zahvalnošću.

FOL: Upravo tako. U/Kao/Kroz/Od Ljubavi….SVIMA

Translator: PHIL

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje