Followers

Saturday, July 18, 2015

Croatian -- BLOSSOM GOODCHILD, FOL channeling, July 8th 2015,BLOSSOM GOODCHILD, FOL channeling, July 8th 2015

Ovo je kanaliziranje bilo prenešeno 29 lipnja a tada sam iznenada morala otputovati u Englesku kako bi još jednom bila uz svoju bolesnu majku. Na žalost ovdje se  moja mailing lista ne može koristiti za slanje novih masovnih poruka jer internet kod moje majke ne prihvaća takvu poštu. Radi toga bih vam bila zahvalna ako obavijestite stranice koje prenose moja kanaliziranja, da ne znam koliko ću vremena provesti ovdje, i kad ću ponovno imati priliku da kanaliziram. Međutim, svakako provjerite...nikad se ne zna! Zahvaljujem se na razumijevanju i na svim krasnim pismima podrške  koje mi šaljete kao i mojoj majci i obitelji. To iskreno cijenim i na njima vam zahvaljujem..

                                                           ***
Dragi prijatelji, opet vas pozdravljam. Jako mi je drago da danas mogu razgovarati s vama. Izgleda kao da se za mnoge ljude pojavljuju neke dobre promjene. Sve kao da se uklapa na svoje mjesto. Prekrasno je promatrati kako se to događa.

Danas vam iskazujemo dobrodošlicu uz potičuće energije i sa razumijevanjem da se SADA....sve više i više ljudskih situacija okreće  i dozvoljava odvijanje tih promjena.
Unutar naših svjetova razgovaramo puno....o razlikama koje će se sada pojaviti, tako da.....prihvaćanje «sebe» postepeno omogućava Višoj strani JEDNOG...da se  u vama posloži jedinstveno i pojedinačno tako...da donese «sreću» koja do sada nije bila prisutna.

Dok se dolazeće Energije integriraju sa SVIME....one omogućuju sebstvu duše da «bude prisutno» na način koji se OSJEĆA novim.

Unutarnja snaga se podiže na površinu, tako se mnogi bude u prirodno stanje svoga Bića.

Izvana sve može izgledati prilično slično. Ali iznutra se pojavljuje novo...a to je prihvaćanje onoga tko «živi» tamo.

OSJEĆAJI nepovjerenja i «Što ako ovo?» ...»Što ako ono?» su nestali...jer najdublji prostor srca – rezonira kroz biti ono «Što jest!»

Ne prepoznajete li potrebu da ostanete u prostoru srca? Da budete odlučni znajući da tako što STE LJUBAV i SAMO LJUBAV....vi njegujete sve ono što smo vam nudili u prošlim vremenima...a sada, možda...dok se vibracije uzdižu....sve počinje dobivati smisao?

SPOZNAJA o onome TKO STE VI je prepoznataa na dubljoj razini razumijevanja.

Vi iz sebe možete izvući ono što postoji u vama....i to pokrenuti u akciju na način, koji ne služi samo vama i načinu kako se vi ponašate u svakom svom trenutku...nije li...da unutar te akcije...VI SADA ZNATE kako ste ovdje da služite CIJELO...tako da STE takvi?

Dakle, ja polako ali sigurno stižem na to. Nema načina da sam još uvijek i svaki trenutak «svjesna» ljubavi. Ali sam barem u stanju prepoznati misli koje ne služe, i promijeniti ih lakše nego što sam to činila. Na ovoj razini...dok sam prije  razmišljala «shvaćam»...sada ....sve više i više .....prepoznajem da jednostavno «shvaćam»...i kad se to jednom pokrene OSJEĆAJ je uzbuljiv.

Svuda oko vas su energije LJUBAVI. One daleko nadmašuju energije nižih vibracija i to može potvrditi suprotno.

Uostalom, kao što smo rekli...postoji puno spekulacija što se tiče «kraja vremena» i «katastrofe». Ne prepoznajete li sada faktor straha unutar takvih najava?

Držite svoje glave visoko. Držite svoj duh visoko i dozvolite da vas okruže samo misli o ovoj prekrasnoj promjeni.

Vi ste iznad i izvan aktivnosti onih koji imaju potrebu za dobitkom i pohlepom i sada, unutar sebe, OSJEĆATE....SVOJU MOĆ.

Ova MOĆ je LJUBAV.

Ponovo mi se pojavio snažan OSJEĆAJ da oni žele direktno govoriti.
Ovdje je link na audio.....a transkript je niže u nastavku....

(op.prev. radi prisutnih energija,bez obzira na eventualno nerazumijevanje, poslušajte i izvorni audio zapis kanaliziranja)
Zahvalni smo na tvom osjećaju kako želimo koristiti Vibracije zvuka....i tako pomognemo pri uzdizanju energija duša....i to radi naših energija koje sadrže više vibracije....te su tako u stanju da spajajući se s vašim, odrade njihove zadatke pri uzdizanju.
Ovaj vibracijski zvuk prenosimo preko Blossom......ZNAJUĆI da, dok se mi povezujemo s vama...najdublji dio vašeg Bića povezuje se s nama na dubljoj razini.
Dok se to događa i vaša se energija diže....nešto se pokreće unutar vaše duše što dozvoljava ...da se odvija....Promjena unutar svakog vašeg dijela.

Dogodit će se neka Isjeljenja....a ne želimo reći da to isccjeljenje...ili ta iscjeljenja...dolaze direktno od nas...stoga što ona stižu iz unutrašnjosti vas samih.
SVE ŠTO IMATE.....SVE ŠTO VI JESTE....JE LJUBAV

I sve što trebate je LJUBAV...da bi ostvarili apsolutno bilo što želite. Unutar sebe raspolažete kapacitetom da izvodite čuda. A opet, uvjetovani ste da vjerujete...da znate...drugačije. I dok se ta uvjetovanost ne odstrani..od vas/kroz vas...ta čuda se ne mogu izvesti. Zato jer je vaš sustav vjerovanja ometajuća prepreka za koju nema razloga da postoji...osim činjenice da Vi, u ono što vam je bilo rečeno da ne možete učiniti... vjerujete kao svoju Istinu. Prema tome vodite računa...da mnogo...naši najdraži prijatelji...mnogo od onoga što su vas podučavali....govorimo sa svim poštovanjem....nema vrijednosti za vašu dušu, niti za bilo koju drugu.

Prava učenja dolaze iz vaših OSJEĆAJA o stvarima. Zapitajte se... OSJEĆATE li sebe....kao pojedinca...sposobnim da stvarate čuda? Ukoliko je odgovor «Ne, ja nisam vrijedan/na (dostojna/an)»...onda je to vaša Istina i tako će se i manifestirati.

Međutim, ako je vaš odgovor «Da, ja sam u stanju kroz Bitak onoga što jesam... voditi svoje životne puteve kroz LJUBAV....LJUBAV, u njezinom najvišem obliku, onda svakako...SVE ŠTO DOLAZI KROZ MENE IMA MOĆ....JEST MOĆ...DA OMOGUĆI NAJVIŠIM NAMJERAMA DA SE PREDSTAVE I MANIFESTIRAJU.

Nitko vas ne spriječava, samo vaša vlastita vjerovanja. Indoktrinacije energija takvih pogrešnih uputa...nesporazuma...su za neke...bile cement kojim su se ukopali duboko unutar uma...da bi činjenjene čuda...za vas, kao pojedinačno ljudsko biće, zvučalo tek kao fantazija. Neshvatljivo je da bi to moglo biti tako. Tvrdimo da ste vi...Svaki od vas pojedinačno... na ovom planetu zato da izvodite ta ista čuda...unutar sebe....za sebe....za druge....za vaš planet...za SVE.

Tako malo korištenja tog fenomena čudesa....a sve to jer ste indoktrinirani u vjerovanjima da vi niste u stanju ostvariti tako moćan ishod.

NAJDRAŽE DUŠE...KRENITE DUBOKO UNUTRA I PRONAĐITE TAMO SEBE.

Dalje od poteškoća...dalje od kompliciranih problema i stresova uzrokovanih mislima...dalje od konfuzije...i budite tamo sami sa sobom...u najvišoj LJUBAVI koja ste vi sami. I dok boravite tamo...OSJETITE SVOJU MOĆ. Doživite SVOJU MOĆ koja ste vi. Ona je tamo za vas. TO je njezina svrha...da vam služi. Da postane Jedno s vama...u vašem ljudskom obliku.

OVA MOĆ koja ste vi...nije rezervirana samo za vanjsku fizikalnost. Ona je unutar vas radi prave svrhe u njezinom korištenju za Najviše Dobro sebe i Najviše Dobro svega.
Vi to znate...vi to cijenite. A opet izgleda kao da se nekako borite da to prihvatite i izrazite....čak i kad TO ZNATE.

VJERUJTE....VJERUJTE...VJERUJTE U ONO ŠTO STE VI.

Na vašem planetu postoje duše s kojim OSJEĆATE usklađenost...kad one donose poruke iz ostalih svjetova...s viših vibracija. Jednostavno vjerujete tim porukama jer OSJEĆATE da su za vas prave. Uđite u sebe i otkrijte SVOJE kurire...SVOJ tim....SVOJE saveznike. Sprijateljite se s njima. Ne radi se o tome da njima trebate vjerovati...radi se o tome da u tim stvarima trebate Vjerovati sebi.

Nema nikog od vas koji se ne bi mogao povezati s onima u Višim Vibracijama. Ne mogu je samo misao. Neki od vas mogu reći da su pokušavali više puta ali osobno vam se  ništa slično nije dogodilo. Kad započinjete nešto novo...vrlo je rijetko da će se ono samo po sebi desiti. Potrebna je upornost i odlučnosti....govoreći s velikim uvažavanjem... da se treba srušiti puno cigli sa zidova koji su bili izgrađeni, prije nego što se čuje makar i šapat.

VJERUJTE OSJEĆAJIMA. Ne morate nas čuti. Blossom nas ne čuje. Mi s njom komuniciramo telepatski...a OSJEĆAJI...omogućuju da se onda pojave riječi.

Čim više vjerujete...čim više ZNATE da ste LJUBAV...više ćete OSJEĆATI komunikaciju s drugima koji nisu u ljudskom obliku. Milijarde duša čekaju da vas pozdrave. Međutim, one se ne mogu probiti kroz prepreke koje inzistiraju da sebstvo nije dostojno, na jedan ili drugi način. 

Prihvatite sebe kao LJUBAV...onda...onda... će vjetrovi donositi šapate u vašu dušu.
Svjesni smo i osmjehujemo radi kiše koja pada u mjestu gdje živi Blossom, a svaki će trenutak početi gromoviti udarci po njenom krovu. Tako će vam biti teže čuti naše riječi...a opet Blossom tvrdi da je trenutka ona samo rominja. Ali kažemo vam da će se to učas promijeniti. Tako ćemo naš današnji razgovor malo skratiti. Smatramo da ovaj razgovor sadrži dovoljno za sada.

Najdraže duše na planetu Zemlji...kakvu samo LJUBAV....kakvu samo LJUBAV vam nudimo...dišemo u vas. Apsorbirajte tu LJUBAV koju vam pružamo....

Udišite je. Apsorbirajte ovu LJUBAV koju vam pružamo.

Gospođa Blossom se smijulji...i kaže «bili ste u pravu.. Kiša je već pojačala.»

VOLIMO vas...do slijedećeg puta...možda kad sunce sija kad ćemo vam ponuditi malo duži razgovor. Najbolje stvari stižu u malim paketima, kako kažu.

S LJUBAVLJU....Sa ZAHVALNOŠĆU...mi se opraštamo.

Molim preslušajte Invokaciju «Mi smo oni koji mijenjaju igru» kada god osjetite potrebe, i tako energiju održali što višom.Translator: phil

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje