Followers

Sunday, October 30, 2011

12.Lipanj 2011

12.Lipanj 2011Blossom: Srdačan pozdrav, pretpostavljam da je sve spremno za našu komunikaciju. Pitam se mogu li započeti postavljajući pitanje za koje osjećam da će nam pomoći? Netko je pisao pitajući možete li malo pojasniti, kako bismo bolje razumjeli, izjavu iz prošle poruke: „Ovdje moramo ukazati… da sve o čemu smo govorili… sve što smo dijelili s Vama… i sve što je proželo Vaša srca… sada se mora susresti s onim dijelom Vas koji ima VIŠE razumijevanje.” Dala sam sve od sebe kako bi odgovorila, ali opet sam ustanovila… kako su riječi nedovoljne i osjećam kako biste vi to mogli bolje objasniti. Biste li bili toliko ljubazni?

Federacija Svjetlosti: Mnogo Božanske LJUBAVI tebi, najdraža damo, svakako ćemo dati sve od sebe da ti pomognemo u tome. Iako, rekli bismo da Viši (Uzvišeni) dio duše koja je postavila pitanje već ZNA odgovor.


B: Kao i moj, no nije lako to razumjeti u ovoj ljudskoj formi, a tako želimo to ispravno shvatiti!

F: Najjednostavnije ćemo ovo pojasniti tako da Vam kažemo kako je sve što leži u Vašem srcu od LJUBAVI. Ono što Vi… u ovom ljudskom obliku … OSJEĆATE da je stvarno, je zapravo tek djelić onoga što je uistinu stvarno. Radi toga ono što vjerujete da razumijete na ovoj razini sebe… u ovoj formi… vaše VIŠE ja može protumačiti na mnogo dublji način, ukoliko dopustite da taj dio Vas bude predan vašem Višem Ja.

B: A koji je najlakši način da se ovo učini?

F: Vjerujući da ukoliko „potvrdite“ ovu namjeru ono će se pobrinuti o tome. Želimo dodati da… iako se ovaj aspekt Vas… dolje na Zemaljskoj ravni… može ponekad OSJEĆATI izgubljeno u svemu što se zbiva… VIŠI dio Vas je sasvim usklađen sa SVIME. Što se više odlučite otvoriti prema onome čemu Viši dio Vas MOŽE pristupiti… znanje Višeg razumijevanja će lakše prodirati do Vas. Interesantno je to što možda nećete uvijek znati da se ovo događa. Odjednom ćete uvidjeti kako „razumijete“ više nego prije. A opet, kao što kažete… ovo znanje nije nužno nešto što se može objasniti riječima Vašeg jezika. Možemo li reći da iako jezične prepreke mogu biti prisutne, ono što srce primjećuje se ne može poreći. Stoga Vam kažemo nemojte se zabrinjavati. Dakako postoje mnoge stvari za koje pojedinac može OSJEĆATI kako nije shvatio koncept, a opet Vi ZNATE mnogo više nego što „mislite“ da znate.

Kako Vaše vibracije rastu kroz LJUBAV, Vi možete „ovo shvatiti“. Jer što više VOLITE, više ZNATE… ili drugačije rečeno… više ste u mogućnosti sjetiti se. Da, mi nastavljamo s istom porukom s kojom smo i započeli. Jer to je najvažnija poruka koja postoji. Pronaći LJUBAV za koju OSJEĆATE da ste izgubili. Ona nije izgubljena, dragi prijatelji… može biti da je ona prigušena vremenom i okolnostima, ali nikada izgubljena. Jer ona je VI… a VI ZNATE gdje VI jeste. Činjenica je da se ovo Vaše tijelo pokreće zbog VAS/LJUBAVI koja je unutar njega. Kao što je poznato na Vašem planetu… kada duša napusti fizički instrument taj instrument više nije automatiziran, jer nema LJUBAVI u njemu koja bi ga pokretala.

Možda biste mogli prakticirati vizualizaciju dok ste u meditativnom stanju uma kako napuštate fizikalnost s vremenom i odlazite gdje? Mi predlažemo da odete na izlet i posjetite Više Ja. Jer tamo ćete otkriti SVE što Vi jeste. SVE što jeste SVE. Jer VI STE SVE! Uživajte u ovoj spoznaji. Uživajte u svom znanju i vidite oko sebe ništa osim SVJETLA NAJČIŠĆE NAJVIŠE vibracije. To je DOM, dragi naši. To je odakle Vi dolazite. To je gdje Vi OSJEĆATE SVU ISTINU.

Vi jednostavno dozvoljavate sićušan pogled ovom NAJČIŠĆEM NAJVIŠEM SVJETLU na iskustvo Zemaljskog života… još jednom. U velikom nacrtu stvari ovaj kratki pogled nije veći od zrna prašine, a opet bez njega… da niste izabrali sudjelovati u ovom Zemaljskom eksperimentu ne bi bilo mnogo prilika za napredovanje. (?)

LJUBAV mora imati izraz (ekspresiju). VI morate imati izraz kako biste se mogli razvijati i postati sjajnije Svjetlo na Planetu. Postavljaš pitanje koje je ogromno u svojoj glavi, zar ne Blossom?


B: Da. I vjerojatno malo preveliko da se odgovori ukratko, a ono se izgleda opet pojavljuje. Stoga… evo ga. Koja je točno (bila) svrha ovog eksperimenta… ovog ljudskog postojanja?

F: Koja je svrha bilo kojeg eksperimenta? Vidjeti ishod? Vidjeti što možete naučiti iz njega. Vidjeti prednosti koje on predstavlja. Kod svih eksperimenata bez obzira da li pojedinac osjeća da je uspješan ili neuspješan… mnogo toga se može naučiti iz njega. U našem razumijevanju ne postoji neuspjeh… samo naučene lekcije. Nije li istina da se kroz eksperimente iz onoga što Vi možete smatrati „neuspjehom“ najviše nauči?

Najdraže duše planeta Zemlje… znate li koliko ste SVE uzdignuli volontirajući kao sudionici ovog Božanskog Plana? Ovaj eksperiment… ova igra… neki su uvrijeđeni kada koristimo ovaj naziv… NIJE trebao biti onakav kakav je ispao da je. Kao što smo rekli u našim prvim razgovorima s Blossom, mislili smo da će biti prekrasno da se duše izražavaju kroz slobodnu volju. Bili smo tako uzbuđeni ovim čudesnim događajem gdje bi se svaka duša kao individualizirani aspekt JEDNOGA mogla usavršiti. Mi… koji BIVAMO i dolazimo samo u LJUBAVI… nismo mislili da će ovaj eksperiment ispasti kako je ispao… zbog slobodne volje. Kako se energija polako transformirala u niže frekvencije radi slobodnog izbora mi JOŠ UVIJEK nismo ZNALI kakav će ishod biti. Mi koji smo samo od LJUBAVI nismo mogli znati… jer mi nismo ništa takvo iskusiti u NAŠEM načinu BIVANJA. Ipak… pred našim očima se ovaj „eksperiment“ razvijao u smjeru u koji se nismo mogli miješati. Kao što znate to nas je zainteresiralo… ipak kako su se Vaše vrijeme, a dakako i Vaši stavovi nastavili… pitali smo se treba li ovaj „eksperiment“ zaustaviti/prekinuti.

Ovo Vam se može činiti grubo… ipak Vi biste se samo vratili kući ili negdje drugdje. To bi bilo daleko lakše rješenje. Nastavili smo nadgledati situaciju, a mi ZNAMO što god prevagnulo… LJUBAV POBJEĐUJE SVE. Stoga, nakon mnogo, mnogo održanih vijeća odlučeno je kako bi se eksperiment trebao nastaviti. Ovdje trebate OSJEĆATI važnost onoga što jeste i zašto ste ovdje. VI koji ste sada na Zemlji ste oni koji ste ju došli vidjeti kroz njenu konačnu konfiguraciju.

Vi ste oni koji se BRINU da ovaj eksperiment koji je započeo u LJUBAVI vrati svoju prijašnju slavu. To je uzelo svoj danak u Svemiru i tako pogodilo sve Svemire… no SVUGDJE je SAMO LJUBAV… u različitom ruhu… i VI Ratnici Svjetla izabrani ste da POVEDETE svoj planet i eksperiment na njemu… u smjeru koji će na kraju ispasti najveća priča ikada ispričana!


B: Hvala vam. S naše točke gledišta… a mogu govoriti samo za sebe, iako SHVAĆAM da se krećemo prema vibracijama Više Ljubavi… i zasigurno mogu OSJETITI razliku u sebi… još uvijek se OSJEĆAM tako „daleko“ od onoga za što OSJEĆAM da bi trebala razumjeti. Svjesna sam mogućnosti koje ljudska bića imaju. Ne kroz ego… ne kroz „gle što ja mogu“… već kroz LJUBAV… tako čudesne stvari za koje smo sposobni… gotovo do mjere da naizgled postanemo druga vrsta… u odnosu na što sam sposobna sada… i pretpostavljam ( a ne bi trebala) da je nemogućnost na postignem ove stvari radi mog položaja u ovom eksperimentu. OSJEĆAM da bi do sada već trebala postići mnogo više. Taj NOVI SVIJET o kojem se govori… kažete da… čeka na nas da ušetamo u njega. Ipak, ja se ne osjećam ni blizu spremnom da živim u ovom Zlatnom Dobu. Ja pokušavam… uistinu… radim u svakom trenutku na otpuštanju stare mene i dovođenju nove mene… a ipak nekada sam svjesna svojih misli… i pretpostavljam da je to samo znanje da „još nisam tamo“!

F: Zahvaljujemo ti na tvojoj iskrenosti. A ipak želimo reći svakome od Vas da sve nije onako kako se čini. Zastor (veo) se podiže. Mislite o njemu kao magli/dimu u kojemu ste se naviknuli živjeti koliko Vas sjećanje služi. Sve oko Vas je nejasno i maglovito. Ovo nije vaša krivica. Ovo se dogodilo kroz eksperiment i razne putove kojima je on išao. Ipak sada Vam kažemo… obećavamo Vam… i ponovo govorimo… VEO SE PODIŽE… i kako se diže… kako se dim čisti… Vi ćete imati nove oči kojima ćete gledati.

Sve pred Vama… na što ste mogli samo baciti djelomičan pogled kako biste uhvatili poneki blijesak… biti će tamo… jasno kao dan! Mi ovo također mislimo metaforički, najdraži prijatelji. Ono što je u Vašem srcu a što je od takvog užitka i čistoće sada će… kada dođe vrijeme za otkrivanje Istine… biti toliko drugačije u razumijevanju Istinskog Ja. To je tamo… to je unutar vas… a ipak, u ovom vremenskom trenutku, dok se veo ne otkloni, gotovo je nemoguće da OSJETITE ISTINU tko Vi uistinu jeste. Ali ipak Vi možete uhvatiti poneki blijesak, zar ne?


B: Kada to kažete na ovaj način… OSJEĆAM se mnogo bolje o tome. Zapravo… o meni. Mnogi životi u ovom denzitetu, koje je većina nas imala… ostavili su određene ostatke koji trebaju biti uklonjeni. To je ostavilo svoj trag u mnogim pogledima. Tako je umirujuće ZNATI da će nas ove prošle neugodnosti napustiti u potpunosti… zauvijek! Moje srce, zajedno s mnogim drugim srcima poskakuje od uzbuđenja jer ZNA da ćemo doživjeti radost onoga što jesmo. U zadovoljstvu ćemo se buditi jutrom i naš će dan biti ispunjen ničim drugim nego LJUBAVLJU koja mi jesmo, u našem najistinitijem obliku. Ne mogu dočekati… ali ZNAM da bi trebala.

F: Ipak kada uzmemo u obzirom koliko dugo ste čekali, rekli bismo da je čekanje završeno.


B: Nisam bila sigurna jeste li željeli da napišem „gotovo“ završeno.

F: Ipak što si napisala? Mi nismo skloni pogreškama! Naučili smo da u Vašem vremenu… čekanje se čini mnogo dužim nego u našem… ipak mi opet kažemo… u našem poimanju vremena… čekanje je završeno.


B: Puno ljubavi zahvaljujući vama. Jedna stvar kojoj se radujem kada se napokon „sastanemo“ je da ću se dobro nasmijati s vama onome „što nismo mogli razumjeti“ iz naše perspektive.

F: Ipak mi se Vama ne smijemo… mi ćemo samo uživati u vibracijama vašeg smijeha S Vama. OSJEĆAJTE našu prisutnost jer mi smo sve bliže. OSJEĆAJTE našu LJUBAV koju Vam šaljemo u srž vašeg BIĆA. Ne još dugo, najdraži prijatelji. Ne još dugo.


B: Koliko dugo, nije poznato. Neka tako bude! U ljubavi i sa zahvalom.
Prevela s engleskog: Maja


Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje