Followers

Sunday, October 30, 2011

21.Lipanj 2011

21.Lipanj 2011
Blossom: Pozdravljam vas. Pitala sam se jeste li ovdje i ako jeste kakvu mudrost biste nam srdačno ponudili.

Federacija Svjetlosti: Riječi za koje OSJEĆAMO da bi bile primjerene da podijelimo s onima koji ih odluče „primiti“ su tek zapis koji omogućuje vašim dušama da se spoje sa sobom. Jer na taj način možete pristupiti „memoriji“ znanja koje je već vaše. Do sada ste… prilično svjesni potrebe da razumijete razlog zašto ste ovdje. Neki od vas OSJEĆAJU kako to još nisu shvatili, a ipak mi se ne bismo složili.

Onima koji traže daljnje uzdignuće… dublje poštivanje cjeline… stoga i sebe… možemo li predložiti da se prestanete „truditi toliko“? Kako stjećete sve više i više znanja izgleda kao da se trebate usavršiti te učiti i steći još više u svakodnevnom životu, no to nije uvijek od koristi za dušu. Ne govorimo kako je „pogrešno“ željeti naučiti. Mi samo OSJEĆAMO da vam ponekad više smisla može imati… u pogledu SVEGA što ima više smisla za vas… ako si pojedinac s vremenom dopusti da bude ono što jest. „Drugim riječima“… napravi pauzu od sveg učenja i djeluje praktično.

Shvaćate li? Da, odlično je „biti pripremljen“ za ono što će doći. Ipak možemo li naglasiti činjenicu da NIŠTA nije permanentno (još uvijek), a isto tako… sjetite se da ste ovdje zbog važnog razloga… DA UŽIVATE! Jer upravo na ovaj način će promjena koju tražite doći.

Vrijeme je da razmislite. Kraljevstvo koje tražite… kao što ste sada već svjesni… je u vama. Ovdje se nalazi vaša sreća. Ne trebate ići na godišnji odmor i voziti se u krug kako biste pronašli uzbuđenje u svojim životima. To nije tako. Vi niste tako dizajnirani. Unutar vas se nalazi mehanizam koji omogućuje da postignete ono što niste smatrali da je moguće postići. To je ležalo uspavano eonima vremena i sada počinjete tek istraživati mogućnost da je to Istinito. Jednom kada shvatite kako ponovno aktivirati ovaj mehanizam, vidjet ćete da u vašem životu možete postići mnogo više za sebe s čime bi se mogli „igrati“.


B: Naravno, bilo bi super kada bi mogli malo to razraditi, ali naravno pitanje koje moram pitati, a koje je očito… kako ponovno aktivirati taj „mali stroj (mehanizam)“. Razumijem zašto kažete stroj, ako prihvatimo da su naša tijela nevjerojatni strojevi koje pokreće naša duša.

F: Vrlo zanimljivo gledište Blossom… tu imaš pravo. „Pokreće vaša duša“. To je točno onako kako to funkcionira. Uistinu je vaša duša ta koja omogućuje da hodate okolo u svojim lađama (tijelima) koja vam omogućuju ovo iskustvo Života ovdje na zemlji. Kod mnogih nema rasprave kada je ovo u pitanju. Jednom kada se duša odvoji od lađe/stroja on više ne može funkcionirati ni na kojoj razini. Mora postojati nešto/netko tko će upravljati njime, zar ne?

B: Apsolutno. Kužim to. Stoga ako mi ZNAMO da se naša tijela aktiviraju na ovaj način kako da pronađemo taj mali gumb kojim bi ovaj mehanizam ponovno „ugodili“.

F: To je najjednostavnija, a opet najkompliciranija metoda.

B: Kako da ne!! Otklonimo kompliciranu verziju i krenimo ravno na jednostavnu, može?

F: Kako bi „probudili“ ovo… reći ćemo „ubacili u petu brzinu“… važno je da pojedinac ima stroj u velikoj brzini kako bi mogao „ubaciti u petu brzinu“, pratite li? Ne možete prebaciti iz druge u petu brzinu bez da uzrokujete zbrku u stroju, tako reći. Stoga mi kažemo kako je kretanje naprijed postupan proces. Mnogi od vas već jesu u najvećoj brzini s obzirom na sve što ste postigli i, kao što ti Blossom nekad osjećaš… spremni su eksplodirati, kao da ne znaju što će sa sobom. Eksplodirati samim ŽIVOTOM!

B: Da, znam to, a znam da i mnogi drugi znaju.

F: I upravo zato vam to predlažemo u ovo vrijeme. Jer mnogi od vas su sada spremni ubaciti u petu brzinu. A sada se to određuje. (?)


B: Zatvorila sam oči na par minuta… i dogodilo se ovo. Stoga pretpostavljam da čitatelji trebaju učiniti isto, ukoliko žele. Ja sam 5-6 puta duboko udahnula. I onda sam vidjela kao da je Zlatni Ključ stavljen u moje čelo i dosegnuo je do centra moje krunske čakre (treće oko). Kao što mnogi znaju to je vaša pinealna žlijezda (epifiza) i mislim da je slična orahu po obliku. Bilo je kao da je ključ ušao u „orah“ i okrenuo se u desno… tri puta. Neko vrijeme sam sjedila „čekajući da se nešto dogodi“ i tada shvatila da sam gotovo prestala disati. Kad sam duboko udahnula „vidjela“ sam električne volte kako niću iz moje glave i bili su u raznim bojama. Nakon nekog vremena pitala sam „što sad?“ i rekli su „Stvari će biti drugačije“.

Ok. Vratimo se našem razgovoru. Moram reći, s poštovanjem, da u meni uvijek postoji mala sumnja kada je aktivacija u pitanju. Iz prošlih iskustava, neki ju OSJEĆAJU, neki ne. Tako da sam uvijek smatrala da možda „pretjerujem s tim“

F: S čim?


B: Pa, znate. Mala zbunjenost uma. Samo isključim moje male zamisli. A opet, s obzirom na poziciju u kojoj jesam, trebam VJEROVATI da se to bili VI koji ste željeli da opišem ovo iskustvo kako bi mnogi mogli iskusiti isto. Svaka pomoć je dobro došla.

F: Kao što se kaže u tvom svijetu Blossom… Dokaz pudinga je u jedenju. Vjerojatno si uočila iz prošlih pokušaja da gotovo nikada nakon ovih aktivacija ne dolazi trenutna reakcija. A opet želimo naglasiti kako oni zasigurno pomažu u napretku, ili bolje da kažemo… u ubrzanju… vašeg putovanja u nepoznato!!


B: Što to točno znači?

F: Nije li … da vi OSJEĆATE kako se ne možete sjetiti svega što jeste? Nije li… da govorite kako se ne možete sjetiti kako „izvoditi čuda“ ili barem koristiti malo više vašeg mozga od onoga što koristite?


B: Tako je. A opet, bez želje da se skrene s puta… „shvaćam“ da sam ja LJUBAV, i što više to shvaćam dolazi „OSJEĆAJ navale života“ za koji smatram da je OSJEĆAJ LJUBAVI, tada uistinu mogu reći da znam tko jesam… ja OSJEĆAM tko jesam… LJUBAV.

F: Što se ovog pitanja tiče to je najbolji odgovor. Ipak nije ono što smo mi pitali. Vi „zamišljate“ da ne možete „činiti čuda“… da još uvijek niste sposobni prebaciti se s mjesta A na mjesto B bez da koristite vozilo. Jednostavno ne možete prihvatiti da je vaša duša vozilo koje se prevozi i vaše „rastvaranje fizičkog i njegovo ponovno oblikovanje na drugom mjestu“ samo je tu kako bi imali „stroj“ da možete hodati naokolo. (Barem na vašem planetu.) Vi ZNATE da je sve energija. Stoga, jednostavno rečeno, „rađanje i umiranje“ ljudskog tijela nije mučan događaj. VI samo mislite da je. Kada si vaša duša dopusti da uđe u Više „predjele“ vi počinjete „shvaćati“ mnoge druge stvari koje niste bili u mogućnosti prije vidjeti… jer vaša duša s tog Višeg mjesta može razumjeti mnogo više. Ako svatko od vas izabere „postupati“ sa sobom tako da se manje pita „što stvarno jeste“… imat će daleko veću životnu sposobnost!

Vizualizacija Zlatnog Ključa u trećem oku nije hirovit prilog da biste se osjećali dobro, dragi prijatelji. To je stvaran proces koji vam može pomoći da sredite one grozote koje su vas snašle daleko prije i koje će se s vremenom utopiti u zaborav.


B: Uh! Ovo je bilo malo čudno u jednom momentu jer kad je došla riječ „grozote“ zastala sam i pitala se što se događa… ali riječ se nije mijenjala i opet sam morala VJEROVATI i naravno, kao i uvijek, riječi koje su uslijedile objasnile su sve!!

F: Zahvaljujemo ti što si nastavila. Koliko ste daleko došli. Koliko daleko smo MI došli. Koliko daleko smo svi dogurali na ovom putovanju… ovoj avanturi.

U ovo smo sigurni, dragi prijatelji. Ono što ćemo otkriti, ono s čim će vaša srca rezonirati, bit će bez sumnje… uvod u ovaj VIŠI put.

Želimo da primijetite „razlike“ u vašem zalaganju kada su zadaci u pitanju. Također vas želimo podsjetiti da pijete iz Zlatnog Kaleža. Ovo sami birate. Mi ne određujemo… ipak mi ZNAMO koje su koristi kada slijedite ono što OSJEĆATE ispravnim i kako to može okrijepiti vašu dušu.

Govori se kako sve postaje brže… stvari se očituju brzo u danima koji su pred nama. SVI VI imate trenutke kada ZNATE da se skupljaju mnoge pozitivne energije. To je zatvoreni krug. VI STE LJUBAV koja uzdiže vaš planet prema njegovom velikodušnom položaju. Mi, kao vaši prijatelji skrušeno dijelimo ovo uzdignuće s vama.

Biti će drugačije. OSJEĆAT ćete snažniju energiju u sebi kada se prebacite u „petu brzinu“. Dakako o vama ovisi hoćete li preuzeti kontrolu nad vozilom i staviti ga u Višu brzinu, te otkriti njegove mogućnosti.

Svjesna si kako je došlo vrijeme da završimo naš susret.


B: Odlično, moram biti kod sestre na čaju za 15 min. MNOGO, MNOGO HVALA. VOLIMO VAS! U ljubavi i sa zahvalnošću!
Prevela s engleskog: Maja


Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje