Followers

Monday, November 7, 2011

25.Rujan 2011

 25.Rujan 2011B: Ponovno vas pozdravljam. OSJEĆAM da je vrijeme da se opet spojim s vama i moje malo srce tuče dok se namještam da bi se povezala. Ima li koga doma?

F: Mi smo uvijek doma… jer tamo, najdraža, leži sva Istina.


B: Dakle doživjela sam nekoliko stvari za vrijeme naše pauze… a vi?

F: Ono što smo primijetili kod mnogih je intenzivna odluka da ovo shvatite. Najsnažnija volja se predstavlja se duši i omogućuje spajanje s Višim dijelom samih sebe. Jasno nam je da iako se ovo odvija… podcijenili smo ono na što su sposobne duše na Zemlji. Jer sve više i više spoznajući Istinu pojedinac odvaja ono što više ne služi Novom Svijetu i pomaže tomu da se oslobodi iz njega. Način na koji se razvija ovo prihvaćanje realnosti onoga što se zbiva otpušta u vašu atmosferu „poziv“ koji čuje tako mnogo Bića Svjetlosnih vibracija. Jer u prošlim danima stvari nije bilo lako razumjeti. Rekli bismo da su duše na Zemlji nagovijestile „pozive zbunjenosti i brige“… dok sada, u ovom tranzicijskom vremenu… postoji razlika u tomu što je bilo „zvano“ i što je doista „pozvano“.

Razine vibracija na i unutar vašeg planeta su znatno porasle i mnogi od vas su bili svjesni „opasnih voda“ koje su bujale kako se nova struja ulijevala u vaš planet. Rečeno je… plima se sada povlači i mirna mora donose mir u jednom uzburkane vode.

Tražimo od vas da ostanete smireni. Da ostanete fino usklađeni s ovim novim vibracijama. Bit će onih koji čitaju naše riječi i koji će reći kako ne OSJETE da su ušli u nove vibracije. Mi vam kažemo da je nemoguće da niste. Jer su one SADA u vama i vaša BIĆA se prilagođavaju njihovim Višim mogućnostima.

Toliko je promjena koje su se dogodile i kako vaša unutarnja energija postaje bistrija vi ćete naići na ove promjene i one će donesti takvu toplinu vašim srcima.


B: Mogu li pitati o kakvim se promjenama radi?

F: Možeš


B: (na trenutak šuti…) OK… O kakvim se promjenama radi?

F: Mi radije ne bismo rekli iz razloga koji će biti očiti kada ih prepoznate unutar vas. Vidite, najdraže duše, Vi ste ti koji donosite promjene na vaš planet, zar ne? Vi ste ti koje ste se trudili i mučili da donesete ovo Božanstvo na vaš planet… koji čak i sa svakim novim dahom… mijenjate energije vaše Zemlje, misli i OSJEĆAJE koji prate vibracijske energije koje ste došli nadići na Zemlji. Kada bismo vam rekli o kakvim promjenama se radi vi biste te promjene svugdje tražili da vam se dogode… i kada se nekome ne bi dogodile mogao bi pomisliti da nije „dovoljno dobar“ ili „da nije zaslužio“. Prijatelji naši, mi se smijemo tim mislima koje mrse vaše umove i nastavljamo prema vašim srcima. Na vama je da shvatite da je svatko od vas Dijete Božje. Kako vi shvaćate značenje ove riječi (Dijete Božje op.p.) je u potpunosti na vama. Ipak vam kažemo da kada razumijete ISTINU onoga što smo upravo rekli … sigurno neće biti nikakve sumnje… jer kada UISTINU ZNATE DA STE DIJECA BOŽJA… SVE dolazi na svoje mjesto.


Vi se krećete prema mjestu unutar vas koje će zapanjiti vaša BIĆA. Svjesni smo da smo o ovome govorili mnogo puta. Ipak kada se ovi trenutci ostvare… shvatit ćete da je ponavljanje ovih riječi bilo nužno.

Kako budete OSJEĆALI i razumjeli Više vibracije o kojima smo ranije govorili također ćete OSJETITI i razumjeti SEBE SAME na mnogo dubljem nivou. Sav „promiskuitet“ kojim ste iznevjerili ISTINU vaših duša će se raspršiti u ništavilo iz kojeg je i nastao. Najdraže najdragocjenije duše… MI VAS VOLIMO. Želimo da OSJETITE ovu LJUBAV na drugačiji način od onoga na koji ste „željeli“ ju osjetiti. Mi sada želimo od vas da zaronite duboko u vaše oluje srca i unutar mjesta gdje postoji prepirka o tome tko vi jeste i ŠTO JE ISTINA…

PREKINITE!


PREKINITE SA SVIME ŠTO STE NAUČILI KROZ STARU ŠKOLU. Sve poduke, sve zavaravajuće neistine koje su vas zarobile na tako dugo.

PREKINITE SADA sa svim mislima koje su vas prikovale i vezale za zidove koji vam nisu dopustili da BUDETE TKO JESTE.

PREKINITE SADA s preispitivanje tih laži te hoćete li ili nećete preživjeti.

PREKINITE PREKINITE PREKINITE mučiti se time što se hoće i neće dogoditi… što će se vama dogoditi… što će se dogoditi vašim životinjama… vašim domovima… vašim financijama.

PREKINITE!!!!

Umjesto toga… duboko udahnite…i

ZAPOČNITE… udisati ove Uzvišene energije koje vas sada okružuju… prožimaju vas.

POČNITE OSJEČATI ove energije u njihovoj ISTINI i što vam donose za vaše NAJVIŠE DOBRO.

POČNITE ZNATI DA SVE ŠTO SE DOGAĐA… BILO TO DANAS… SUTRA ILI SLJEDEĆE GODINE JE DIO BOŽANSKOG PLANA I DA TAJ PLAN IMA VAŠU SREĆU KAO GLAVNI PRIORITET.

POČNITE SA RAZUMJEVANJEM DA ĆETE VI POSTATI „VI“ KOJE STE PRIJE ZNALI. „VI“ KOJI STE SAMO OD LJUBAVI.

POČNITE SHVAĆATI DA SVE OVO „VI“ KOJE JE OVDJE SADA… NA OVO VAŠEM PREKRASNOM PLANETU… ĆE BITI LJUBAV.

POČNITE SE PONAŠATI SA STAVOM DA JE OVO ZNANJE VAŠA REALNOST.

Dok ne POČNETE s ovim… ne možete dovesti taj NOVI SVIJET koji je vaše NOVO prebivalište. Ako nastavite visiti čak samo na niti starog svijeta sprječavate tranziciju da „učini svoje“. On se ne može „uzdići“ ako je vezan i to ga zadržava. VI ste ti koji možete otpustiti te niti. ZBOG OVOGA STE DOŠLI. Da spriječite neuspjeh.

Vrlo važno je da „ovo shvatite“. Da se ovoga „sjetite“. Kako se dani nastave … sjećanja o tome tko ste i zašto ste ovdje će vam se povratiti. To će doći u obliku blijeska živog ZANJA. Što se više povežete s tim pojavama to će one lakše proći prepreke koje se ruše.

BIVAJUĆI LJUBAV CIJELO VRIJEME KROZ SVE DOGAĐAJE VI OTVARATE VRTLOG KROZ KOJI VAM DOLAZI SVE VIŠE I VIŠE INFORMACIJA. To je uzgredan efekt i što više dopuštate dotok informacija to će se više uzdići srž Zemlje.

Krećete se prema vremenu gdje ćete prepoznati velike moći u sebi kao moć koja jeste… LJUBAV. Ova MOĆ LJUBAVI je ležala uspavana tako dugo… predugo… i SADA SE BUDI… i kako se budi tako budi onaj dio vas koji je tako duboko spavao. Za ovaj dragocjen dio vas tek kada se probudi ćete vidjeti koliko vam je nedostajao. To je vaš „produkt“… dio vas koji dolazi od vašeg božanskog dijela… TO SE SADA BUDI i probudit će se i tada ćete… najdraža braćo i sestre jedne obitelji… razumjeti SVE o čemu smo govorili. Ne samo da ćete razumjeti… OSJETITI ćete i ZNATI da je TO BOŽANSKA BIT ONOGA ŠTO JESTE. I pozdravit ćete i zagrliti to s ljubavlju kao što se pozdravlja izgubljeni nakon što se ponovno vrati kući.


B: Hvala vam. OSJEĆAJ je snažan, ova povezanost s vama večeras. Vrijeme u kojemu smo „šutjeli“ je prozujalo, bar s moje točke gledišta. A opet to što smo ponovno u kontaktu OSJEĆAM tako ugodno i tako sam sretna što smo opet skupa.


F: Blossom… naše riječi koje ti nudiš tako ljubazno mnogima će uskoro biti više od samih riječi. A kada se to dogodi… VI… svatko od VAS… će zasigurno biti upoznat sa svime čemu ćete svjedočiti. Najdraži u iščekivanju… kažemo vam da su vaša neba već ispunjena SVJETLOM. Jer Svjetlo koje sja na Zemlju će razotkriti mnogo toga što je skrivala tama. Kada se ovo dogodi mi ćemo vas pozvati… sve Zemaljske saveznike… da VJERUJETE SVEMU ŠTO ZNATE… DA ČVRSTO STOJITE U TOM ZNANJU… jer to ZANJE i VJEROVANJE U SEBE SAME biti će ključ koji će otvoriti vrata NOVOGA SVIJETA.


Sada OSJEĆAMO da je vrijeme da raspustimo našeg „tajnika“ da više ne oduzimamo energiju… kako biste se priviknuli na Više vibracije u kojima sada dolazimo.


B: Kako ljubazno! Samo moram reći… Odlično je opet biti tu. Hvala vam… UISTINU HVALA VAM za ovu interakciju,  gdjegod da se nalazite, ovom malom planetu koji je naš privremeni dom za izlet. I to kakav izlet!!!!
Prevela s engleskog: Maja


Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje