Followers

Friday, December 2, 2011

29.11.2011

 29.11.2011
Pozdravljam vas. Stvarno nisam sigurna kako će se razvijati ova komunikacija.

Sve što znam…u mojoj Istini je da se pitanja vrte u mojoj glavi od našeg zadnjeg razgovora i tu su mnoge stvari koje treba riješiti ako ćemo nastaviti istim putem kao do sada.

Tijekom godina nudili ste nam toliku ljubav i drugačiji pogled na to kako živjeti život i otkrivati tko smo. Ni u kom pogledu nismo to još dostigli, ali mnogi od nas su barem na tom putu i za vašu pomoć u tome… Ja, kao i mnogi drugi… zahvaljujem vam.

Neka to bude čisto jasno.

Sada… Ja sam u dilemi. Zbunjena sam i uzrujana… nemam druge riječi za to.Dobila sam toliko mnogo e-mailova od naše zadnje korespodencije od duša koje slijede vaša učenja.

Neki su se osjećali inspiriranima i željeli znati kako da si manifestiramo te stupove svjetlosti… dok je drugima jednostavno bilo dosta…I odlučili su da više ne slijede vaš put.

Uglavnom zbog vaših “obećanja” da će ti “stupovi svjetlosti” biti sa nama do kraja ove godine… samo da bi nam rekli kada sam stvarno inzistirala da neće… jer smo ih MI trebali manifestirati u okviru vremena kojeg više neće biti.

Ovo je također kako ja osjećam da treba biti iskreno… i mogu biti samo to…iskrena!

ZAŠTO nam to niste odmah rekli?


ZAŠTO reći da će doći i da budemo spremni svjesni itd. i onda to povući?


ZAŠTO niste rekli od početka da da smo ih poslali davno i da se neće vratiti?

JA OSJEĆAM… i to vam danas iskazujem, moje osjećaje(koji nisu nastali po utjecajem onih koji su dijelili drugo mišljenje) da nam je opet pokazana mrkva!… sočna mrkva! Ispunili smo svoje Biće sa nadom/očekivanjem/ radosti/uzbuđenjem/vjerom/znanjem,zato jer vjerujemo u Vas…mi vas ZNAMO kao ISTINU a onda se okrenete i kažete “NE… to se neće desiti” Pa… u mojoj ISTINI … osjećam se jako razočarano… VI ste nevjerojatno Visoko inteligentna prosvjetljena Bića niste li? Vi ste Nadglednici Nadglednika.

Ovo vam sigurno dozvoljava da vidite kako je nama ovdje dolje na Zemlji. Kroz cijelo vaše učenje o nama sigurno imate informacije kako je i kako mi operiramo u ovom denzitetu? Pa ZAŠTO OH ZAŠTO ste nas zavlačili cijelim putem? Jer čisto iskreno…takav je osjećaj.

Ja ne znam…jer se ne mogu sjetiti… što je bio ili je moj životni ugovor s vama… možda da mi pošaljete kopiju?


Ako se maknem… da li da se maknem? Ne znam što da napravim!

Ne bi li htjeli ohrabrivati još više ljudi da se probude i pomirišu ruže umjesto da ih se otjera? Naravno da sam se morala opet zapitati i vašoj validnosti? Da li ste vi oni za koje kažete da jeste? Imala sam takav dokaz nakon 14.10.08.i zaklela se da da nikad više neću sumnjati u vas… Ali SUMNJAM… i to me jako boli.

Sumnjam u vas i sumnjam u sebe.


Ja kao glasnik… da li sam krivo interpretirala o tim stupovima svjetlosti koje ste mi pokazali? I ako jesam zašto me niste ispravili?


Imala sam potrebu ostati jaka u mojoj ISTINI sa vama mnogo puta…i jesam…ali sada… OSJEĆAM se tako razočarano.

Da…stizat će mailovi koji će govoriti” ne radi se o Federaciji Blossom”, “radi se o nama i BITI LJUBAV”… znam sve to!


Ali za mene radi se o VAMA…Federaciji Svjetlosti…Nadglednicima svih Nadglednika. Vi ste se ponudili pomagati nam i ja ovdje u ovom momentu ovdje kažem…ovo sa “Stupovima svjetlosti” prouzročilo je prilično mnogo štete.
Sve je kako treba biti kako kažete…i ja ne znam…Iskreno ne znam…da li je ovo što ću reći bilo u mom ugovoru cijelo vrijeme…ili nije..jednostavno sam postala nezadovoljavajuća za ovaj posao.
Tijekom prošlaog tjedna pitala sam se što da napravim? Gdje da krenem?


Ako prestanem komunicirati sa vama… osjećat ću se tako čudno… i nije li komunikacija s vama bila moja svrha ovdje? Možda samo do sad?

I eto ga… još jednom,JA TREBAM znati da li ste vi oni za koje se predstavljate da jeste. Ne želim nastaviti naš odnos ako nisam sigurna.To sam već probala! Postoje neki koji osjećaju da niste od ISTINE. Uvijek sam vjerovala da jeste…bez obzira što su me pokušavali razuvjeriti,a opet kroz ovo zadnje kanaliziranje nalazim se stvarno propitkujući cijelu stvar.

Moja molba je…gdjegod da vi prebivate…gdjegod to je…s tehnologijama koje posjedujete…Ja vas tražim iz najdubljeg dijela svoga srca … POKAŽITE NAM NEŠTO ŠTO JE NEPORECIV DOKAZ O TOME TKO STE! Sigurno ste znali da se to u nekoj točci mora desiti? To bi probudilo mnoge…ako bi to bio njihov izbor. To bi dalo nama koji smo budni najveći poticaj da nastavimo. Jer vjerujte mi…to nam sada treba.


Dosta nam je čekanja onih na vlasti za “savršen trenutak” da objave vaše postojanje…Dosta nam je. I TOČKA!
Da… dešavaju se vidljive promjene…


Da…mi stvaramo te promjene…Ali držimo se za niti ponekad!


Recite mi… kakva bi šteta nastala da nam samo pokažete veliki lijepi znak? Napišite ZDRAVO na nebu…promijenite nebo iz plavog u žuto na jedan dan…Prijatelj mi je predložio da okačite znak mira na mjesecu da svi vide.

Nešto…morate moći napraviti bar nešto zaboga… da nam date do znanja da slijedimo istinu u našim srcima.O tome se radi… mnogo nas radilo je sve što ste govorili…tražili ste od nas da čujemo našu istinu… da slušamo što nam naša srca govore… i moje mi je srce reklo da ste od SVJETLA i ISTINE…i onda se okrenete i kažete da ste ono što ste obećali neće ostvariti…samo tako.BUM! i gotovo.


Pa žao mi je društvo…to mi ne odgovara.Nemožete to napraviti i očekivati od nas da kažemo “OK …sory.MI smo krivo shvatili…MI nismo razumjeli…MI nismo shvatili da ste
VI mislili da smo ih(stupove svjetlost) poslali prije mnogo vremena i sad bi ih trebali manifestirati…i samo da se zna…kako bi se to točno trebalo napraviti? Izgleda da ne mogu naći knjižicu s uputama kako manifestirati “ručno” stupove svjetlosti odaslane prije eona vremena!!

Ne vjerujem da je nemoguće da pokažete nešto veliko. Ne morate emitirati kroz medije… možete to napraviti a da nijedna organizacija ne bude upozorena. Dok to bude gotovo…bilo bi prekasno da itko reagira PROTIV.
I DA…stvarno… možda bi to promijenilo tijek povijesti…ali, ne mijenja li se ionako? Nismo li već promijenili tijek? Mi smo na pravom putu…u tko zna gdje…Uzašašće? Novi Svijet? Pa ako je tako možda bi nam mogli postaviti putokaz pored puta na kojem piše: UZAŠAŠĆE-Ovamo!


Jer sada … ne samo da sam izgubila pravac… nego i tlo pod nogama!!
Ne znam imate li vi šefove… Imate li Nadglednike nad Nadgledicima Nadglednika…ali ako imate molim isprintajte ovu poruku i ubacite je u sandučić za hitne slučajeve. Bila bih vam zahvalna.

U mojoj istini toliko dugo sam znala da ste davaoci Istine. Osjećala sam se ponosno i počašćeno biti vaš glasnik. Srce mi se kida što je moralo doći do ovoga… I nisam došla lako do ove odluke… daleko od toga. A opet za sebe… osjećam da ovo mora biti naša zadnja komunikacija sve dok ne budem imala apsolutni neporecivi dokaz da sam još na strani s dobrim dečkima. Ja ne mogi i ne želim zavaravati sebe ni tisuće duša koje čitaju ove poruke koje su mi bile povjerene da ih predam.


Iskreno, potpuno sam potresena. Ovo se čini tako iznenada.


Mislim da nebi bilo u redu od mene a da ne dozvolim da vi kažete kako osjećate u vezi ovoga . Pa ću uzeti trenutak u punom povjerenju nadam se da ima dovoljno energije da ponudite svoj stav o ovome. Samo vas molim da vaš odgovor dođe iz najviše pozicije dobra za sve.


U LJUBAVI i HVALA i ISTINI.
GF: Najdraža damo… prvo zahvaljujemo na tvojoj otvorenosti. Uzet ćemo u obzir sve što si rekla i bit će primljeno na znanje i nudimo ti naše najdublje razumijevanje srca i ljubavi. Ne bi bilo prigodno u ovom trenutku ulaziti u detalje,ipak nudimo ti iskrene zahvale za sve što si objavila,prenijela od nas.
B: Ali ako ne budete išli u detalje to će ostaviti sve nedorečeno.
GF: Daleko je od toga da bude gotovo. Trenutno nas više zabrinjava tvoja energija.

B: S tim ću se pozabaviti ako budem morala, kasnije.

GF: Onda u našoj istini kratko ćemo govoriti da bi se ova korespodencija završila kako je zadovoljavajuće.
B: Ja sam svoje rekla… znate kako stvari stoje i koji je moj stav…Pitam se da li znate i razumijete zašto sam izrazila ove osjećaje očaja?
GF: mnogo puta govorili smo o tome da mi s našeg “Mjesta” vidimo stvari drugačije nego što ih vi vidite.Govorili smo o stvarima koje vam se čine toliko različite i kada bi Vi bili gdje smo Mi, Vi bi to razumjeli.


Od svega što si izjavila danas mi smo uvidjeli svjetlo iz tvoga kuta, što smo možda propustili prije.


MI se tebi ne ispričavamo…ipak prihvatili smo nesporazum koji smo prouzročili ne samo tebi već mnogima i nismo računali da će vijesti koje smo donijeli prouzročiti takvu konfuziju.


Ni više ni manje… mi smo gdje jesmo u ovom momentu a Vi i Svi ste točno gdje jeste.Od tebe dolazi oklijevanje zar ne Blossom?
B: Nisam sigurna, od mene ili od vas.Ali tu je. Pa… Kamo sad?

GF: Unutra. Vrijeme je da svatko odredi svoju istinu. Mi to ne možemo umjesto tebe.

B: Mogli bi…mogli bi kako sam predložila.

GF: Da li bi to bio jedini uvijet da promisliš da nastaviš našu korespodenciju?

B: Znate li koliko je ovo za mene teško?


??????????????????????????????


Što bi mi rekli kada bi moj odgovor bio “DA”

GF: Prihvatili bismo tvoj stav.

B: Onda vam slomljena srca i s puno suza ogovaram u svojoj istini, “DA”.


Ovo me jako boli… ne mogu vjerovati da smo do ovoga došli… ali ja ne mogu više.


Kako ja na to gledam,Vi bi to trebali gledati s naše točke gledišta.


Nikako drugačije. Mi moramo ZNATI da vam možemo vjerovati i svi smo puno radili da ostvarimo divan odnos sa vama… Ja osobno ne osjećam dobro da odbacim činjenicu da nam niste dali do znanja gdje smo mi to trebali manifestirati te “Stupove” Da nam malo kimnete glavom usput…mali znak kako treba… a opet kako kažete … sve je kako treba biti. Prijatelji moji… bez daljnjeg…znam da možete osjetiti kako sam uznemirena… pitam se da li je sve trebalo ovako ispasti.


Sigurno da nisam to tako željela…a opet… šta da radim?


Iskreno… da ste Vi ja… ne biste li uradili isto?
GF: Mi najdraža voljena dušo… nismo ti… a opet smo dio tebe. I da… mi OSJEĆAMO tvoje duboko žaljenje u ovom trenutku.Znaj da je naša ljubav s tobom…Uvijek Daleko je od toga da bude gotovo.
B: I sada… Moram reći zbogom. Ne mogu vjerovati da je ovo kraj…Najdublja ISTINA moga srca iskreno želi da ovo nije posljednji put da govorimo … a opet… Ne znam što drugo da radim i koliko još mogu podnijeti.Moje srce vas voli…Oh Bože…ovo je smiješno…zašto sam tako uznemirena? Da li je to zato što duboko znam Vas kao Svjetlo i Istinu… ako jest tako… zašto se pozdravljam? Moram prijatelji moji…moram!
Hvala vam za ljubav koju ste dijelili. Iskreno zahvaljujem. Kako ja kažem…ne znam da li je ovo što radim ono što trebam…. i u koje vrijeme iskačem s broda…ali trenutno ne znam drugačije.


Stisnuti dugme da ova poruka izađe bit će iso teško kao poruku 14.10.08.(tada su joj se prvi puta javili i rekli da objavi čovječanstvu da slijeću na Zemlju u miru….i da se ljudi pripreme…)prije mnogo mjeseci.To je bilo vrijedno putovanje… Samo mislim da sam sada na raskrsnici.


Tako vama…i ovome putu na kojem smo rasli…odjavljujem se. Ne znam hoćemo li se još dopisivati…samo “vrijeme” kako ga mi dolje znamo će reći. I vaše zadnje riječi meni bi bile?

GF: Daleko je od toga da bude gotovo. Ovo je u NAŠOJ ISTINI znamo. Mi te nadgledamo Blossom. MI nadgledamo sve vas. Budite u snazi. Budite u Svjetlosti. Budite u ljubavi.Jedino tako možete biti. Jer to ste vi.


To smo svi mi. Svi smo mi u LJUBAVI. I TAKO JEST.
*************************************************


Nekoliko tjedana nakom 14.10.08 stvarno sam imala borbu s tim svime. Pitala sam Bijeli Oblak (White Cloud) za znak(ne radim to često). MORALA SAM ZNATI DA LI SU GF oni za koje tvrde da jesu. Osjećala sam i zeljela im vjerovati ali se nisam htjela zavaravati. ni sebe ni druge nakon onog što sam objavila da će se desiti a nije se desilo.Moja je duša bila očajna.


Zatvorila sam oči i bila mi je pokazana predivna ruža. Pa sam rekla Bijelom Oblaku da ako u roku tri dana vidim ružu koja nosi takvu energiju da ću znati da je znak od njih i nastaviti komunicirati s GF.


Nikome nisam rekla za ovo. U 4 popodne trećeg dana… lokalni cvjećar je pokucao na moja vrata i dostavio mi tri tuceta ruža. Buket je imao i prekrasno pero i karticu koja je glasila: “Hodaj hrabro kao Svjetlo i Ljubav. Sve je kako treba biti. Adieu, Kerrie” Ove riječi kao što mnogi znate uvijek koristi Bijeli Oblak.


U momentu sam klicala i plakala nekontrolirano…zaklinjući se da nikad više neću sumnjati u njih. Moje srce je bilo tako zahvalno za ovu Istinu.

Tada još nisam poznavala Kerrie.Sad je poznam.Kada sam je pitala zašto je napravila tako nešto…rekla je da se osjetila ponukano od B Oblaka jer ga je slušala cijeli vikend.(imala je njegove knjige) pa je osjetila potrebu da mi pošalje ruže… znajući samo da živim negdje u Noosa-i.

Da opet pitam B.Oblaka za “njihovu istinu” nekako mi se ne čini ispravno… Iako jesam pokušala… ne znajući kome da se obratim.
Nisam dobila odgovor.

Prevela s engleskog: Maja

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje