Followers

Thursday, June 14, 2012

06.06.2012
 06.06.2011

Blossom Goodchild


Pozdrav prijatelji. Uvijek je zadovoljstvo spojiti se sa vama. Znam da sam zvučala prilično utučeno u prošloj komunikaciji...to je zato što...ako bismo pogledali prošle „razgovore“...bilo je vremena kada smo zaista povećali brzinu revolucije, kao da će se nešto dogoditi svakoga trenutka i naše se uzbuđenje nanovo gradilo...samo kako bi se sve ponovno ohladilo i imali smo više manje poruke koje se ponavljaju. 


Uistinu ne želim zvučati oštro...ali shvaćate li o čemu govorim? Ljudi ovdje dolje gube srčanost zbog toga...a znam da vam to nije namjera...ni na koji način. Samo vam pokušavam objasniti kako to nama „izgleda“. 


I zbog toga smo Uistinu zahvalni. Bi li rekla da podcjenjujemo vaše sposobnosti?
Pa, dok ne budemo mogli „isprobati“ ono za što smo u stvari sposobni...kako bismo mogli znati taj odgovor? Mnogi misle da smo bili iskušavani i testirani preko naših granica sposobnosti i još sa tim i povlačeni. Oni osjećaju, da iako govorite da se još stvari trebaju posložiti...postoje mnogi koji su spremni, pripremljeni i voljni SADA...“uvesti to“. Sa čime god da smo suočeni...pozabaviti ćemo se sa time.  Jednostavno, čini se toliko dugo...iz naše perspektive...da svaki puta kada se uzbudimo zbog nečega...to se nikada ne dogodi i sve se ponovno „ohladi“. ZNAM DA ĆE SE NEŠTO DOGODITI...“KADA“ će se dogoditi ; posve je druga stvar! 


Tada nam dopusti da te uvjerimo Blossom i sve one koji se povezuju sa nama kroz ove riječi. „Vrijeme“ za nas...kao što znaš...nema značenje na način na koji se vama oslikava.


Stoga, kako postajemo emotivno hiperaktivniji sa nastavljajućim planovima...mi uživamo u prosljeđivanju ovog uzbuđenja na vas. 


Ovo uzbuđenje može biti uzrokovano nekim drugim dijelom plana...iza scene...koji se ostvaruje. Još jedan „marker“ za slavljenje uspjeha. Uzbuđujući vas na Zemlji...zauzvrat dozvoljava SVIMA VAMA podizanje vibracije koja onda stavlja iduću fazu plana u akciju. 


Ali zasigurno...kako uzbuđenje umire zbog izostanka događaja...ponovno spuštamo vibraciju. 


Dali? Mi ne mislimo tako. Ne na razinu sa koje je podignuta. Zar ne učite toliko toga unutar sebe? Da ne dopuštate razini vibracije pad, bez obzira na sve? Zar se niste popeli mnogim prečkama ljestvica GORE, a bez da ste i primjetili kako ste VISOKO dosegnuli? 


Transformirali ste sebe za sebe same i za planet...i ovo će dozvoliti nastavak promjene u vama...a sa tim i promjenu planete. Vi ČINITE ono zbog čega ste došli da činite, pa ipak, većina vas još uvijek čeka na nas da dođemo i to učinimo...promjenimo...za vas. 


Pa ipak, morate priznati...mi možda činimo sve što ZNAMO ČINITI u ovo vrijeme...ipak, kada VI pokažete svoje PRAVO LICE bez pitanja ili sumnji...TO će NAVELIKO preokrenuti stvari prema naprijed, zar ne?


Naravno da je tako! I zato vaše noge trebaju biti čvrsto uzemljene. Zato trebate biti TOLIKO STABILNI u svom SAZNANJU / MUDROSTI onoga TKO JESTE... a kamoli u SAZNANJU onoga TKO SMO MI! 


Da, razumijem to kao i mnogi drugi. Uz dužno poštovanje za sve za što se predstavljate...i to Uistinu mislim...imam toliko poštovanja za vas, bez obzira što se među nama događalo...zašto mora biti tako...npr...da se razotkrivanje još nije dogodilo? Kada je bilo „dano“ da će se dogoditi lani...ako ne i godinu ranije? Zašto stalno ponavljate...“uskoro, vrlo uskoro“ vaši brodovi će se pojaviti na našim nebesima kako bi ih SVI vidjeli...a nisu se pojavili? I oni dobri stari Stupovi Svjetla...ne ispuštajmo ih iz jednadžbe...ja nisam vidjela nijedan od onih plutajućih u zadnje vrijeme...i na sve ovo znam da želite dodati... 


Do sada! 


Koliko ste dugo trebali čekati! Koliko je vaše strpljenje bilo testirano. Koliko noći tame ste iskusili kada je vaše Svjetlo postajalo tako zamućeno na neko vrijeme zbog nesigurnosti...zbog sumnje u NAS i vas same? 


Ipak, JOŠ UVIJEK ste ovdje najdraža VOLJENA OBITELJI. JOŠ UVIJEK ste ovdje...čitate naše riječi...OSJEĆATE NAŠU LJUBAV u svojim srcima...zadržavajući se zbog „nečega u vama“, zbog čega to činite. To ne može biti lažna nada. Upitajte se...je li? Dali je sve ovo što ZNATE samo hir, zato što se za nešto trebate uhvatiti? Dali je? Dali to tako OSJEĆATE?


Ne, ipak, ja ZNAM za sebe i ZNAM da su drugi pisali da to kažu, da su u ovom ili onom trenutku postavili sebi to pitanje. 


A vaš odgovor? 


Kao što kažete...mi smo JOŠ UVIJEK OVDJE! 


Čak i oni koji nisu...oni će se vratiti kada njihova srca budu u potpunosti uvjerena. Kada budu imali potreban dokaz. Oni koji se još uvijek drže, oni koji ZNAJU da im dokaz nije potreban...molimo vas da uzmete trenutak...duboko udahnite par puta i ZAMISLITE KAKO ĆETE SE OSJEĆATI kada ono što ZNATE / STE ZNALI bude ravno ispred vas...NAPOKON. UISTINU...uzmite trenutak da prepoznate tu radost...ono „DA DA DA“ koje ćete izvikivati iz sveg glasa...to prihvaćanje...


Kao uvijek, smijemo se na vaš humor...pa ipak...ovo je bilo pitanje koje je pojedincu puno puta palo na pamet. 


Koje...pitanje; „Jesam li jednostavno lud / luda? 


Zaista! 


Što? Uistinu sam luda?


Smatraš li se ludom? 


Tko je to rekao? ...ozbiljno...ponekad...zato što sam čovjek...palo mi je na pamet da bi sve ovo moglo biti kao da vodim razgovor sama sa sobom!! Što me čini puno inteligentnijom nego što sam mislila da jesam...tako da sam tu teoriju odbacila. I JA ZNAM...ZAISTA ZNAM da vi NISTE JA. I zato ZNAM da svi ovi razgovori koje vodim sa vama dolaze „odnekuda drugo“ i da će SVE ŠTO STE REKLI...STIĆI...iako ponekada to preispitujemo. 


Zato vas molimo da razmotrite potpunu razveseljenost koju ćete OSJEĆATI duboko u svome srcu kada sve ove stvari dođu / prođu. 


VRIJEME...SVE SE MORA ODIGRATI KROZ BOŽANSKI TAJMING. NE MOŽE BITI DRUGAČIJE.


Dakle, obećanja koja se još nisu ispunila...vi govorite da će se dogoditi...pitam se, biste li mogli objasniti zašto biste nam govorili da će se „to i to“ dogoditi unutar određenoga vremenskog okvira...a onda se ne dogodi...ako je božanski tajming bitan...očito božanski tajming nije bio baš božanski u vrijeme kada ste vi mislili da će biti...pričekajte...trebam to ponovno pročitati. Ima li to smisla? 


Mi razumijemo to što vi izražavate. Dopusti nam da kažemo, kako tvrdite, da imate puno poštovanja prema nama...mi to također imamo prema svakome od vas. Pa ipak... Mi imamo sposobnost predvidjeti određenu proceduru koja se rasprostranjuje sama od sebe...neka bude jasno da...mi to „pred – viđamo“...kao „mogućnost“ u VAŠIM budućim danima. „Moguće“ je da se to dogodi u određeno vrijeme. Pa ipak, samo zato što je „moguće“, ne znači nužno da ĆE SE DOGODITI U „PREDVIĐENOM“ VREMENU...zato što to naravno...kao i u SVIM STVARIMA najdraži...ne ovisi o našem „viđenju toga“ na određeni datum...to ovisi o onima koji su uključeni u konkretni scenario dopuštajući mu da se dogodi.


Kada vi dogovarate neki događaj...recimo npr. vjenčanje u vašem svijetu...puno priprema se čini unaprijed kako bi se „vidjelo“ da će sve teći glatko na željeni datum. Osoba ulaže svako nastojanje, kako bi osigurala da bude tako. 


Kakogod...stvari se ne razvijaju uvijek prema planu. Možda se mjesto zbivanja treba mijenjati. Možda se neki uzvanici ne mogu odazvati na dogovoreni datum. Možda ovo...možda ono. Kakvigod da su razlozi...ponekada mora biti da se „planirani datum“ mora odgoditi zbog „ne...predviđenih“ okolnosti...iako je svaki napor bio uložen u to da se odigra kako je željeno. 


Ponekada dolazi do „stjecaja okolnosti“ u kojem se odlučuje da se vjenčanje mora prebaciti u drugo vrijeme...kada npr SVI gosti mogu biti prisutni. Možda na prvotni datum pada jaka kiša...ipak, na novi datum je savršeno sunčano. Možda je promijenjeno mjesto zbivanja puno prikladnije nego originalno „savršeno mjesto“. Ovo, najdraži prijatelji, je ono kako „božanski tajming“ može biti korišten. Shvaćate li? 


Da. Hvala vam. To mi pomaže shvatiti.


O, NAŠI VOLJENI PRIJATELJI / OBITELJI. OSJETITE NAŠU LJUBAV ZA VAS / PREMA VAMA!


ONO ŠTO ĆE VAM ZASIGURNO STIĆI, VEĆ JE VAŠE. 


Kada to ponovno budete imali u sebi na način koji vam omogućuje da ZNATE ISTINU... kako li će se srca vaša veseliti...u VAMA SAMIMA...U SVEMU!


Vaše je BOŽANSKO PRAVO da budete od takve ISTINE I SVJETLA. PODIGNITE DUHOVE SVOJE VISOKO. DRŽITE IH U OVOME VJEČNOME SKLADU...JER ONI TAMO PRIPADAJU.


ZNATI ĆETE...VIDJETI ĆETE...OSJETITE ĆETE TAKAV USHIT U SVEMU ŠTO IMA SE DOGODITI. MI GOVORIMO SAMO U ISTINI U SVAKOJ RIJEČI KOJU SMO VAM DALI. 


Moguće da nećete to moći prihvatiti SADA...ali u Božansko Vrijeme, vi ćete ZNATI da mislimo ono što govorimo...i MI MISLIMO biti sa vama...PRIJE ZAVRŠETKA OVE GODINE. 


Da ne bismo natezali stvari...dopustite nam da primijetimo da je „vaša namjera“ da budete sa nama „prije nego godina završi“...ali ako nije BOŽANSKI TAJMING da to bude tako...pretpostavljam da ćemo čekati dok tako ne bude. Samo čuvajući svoje širom poznate pozadine ovdje!!! 


VOLIM VAS LJUDI! UISTINU VOLIM...kao i mnogi. Puno vam hvala...do idućega puta...odjavljujem se! 


Do sljedećega puta...OSJETITE I ZNAJTE da smo mi sa svakime od vas...dok se naša srca sjedinjuju u JEDNO...U JEDNOJ LJUBAVI. 


KANAL; Blossom Goodchild 


PREVEO; Homo Luminous

Prevela s engleskog: Maja

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje