Followers

Wednesday, June 20, 2012

14.06.2012
 14.Lipnja 2012Blossom Goodchild,


Opet ja! Osjetila sam definitivnu promjenu u posljednjih nekoliko dana...tako da se veselim našem današnjem razgovoru. Postoji određeno pitanje koje bih htjela postaviti u vezi Uzašašća. Osjećam da mi zapravo nigdje ne idemo. I dalje ostajemo na planetu Zemlji. Ipak, mičući se u Višu dimenziju na njoj. Možete li mi to razjasniti, molim vas...ili sam ovdje promašila metu?


Ovo bi također bila „naša“ percepcija onoga što će se zbiti...kako svatko razvija svoje vlastito razumijevanje o sebi i tko su. Vidiš, mnogi priželjkuju će se iznenada na određeni zadani datum „Sve promijeniti za svakoga“...i oni će se...“kao grom iz vedra neba“...naći u magičnoj zemlji gdje će sve što im više ne služi biti daleka prošlost i samo slike i osjećaji ekstaze; obuzeti će svaki minut njihova dana. 


A Shucks ( prijevod za ovu riječ nije pronađen, op.prev.). Nemojte mi reći da je ovo samo san! Nismo li vam govorili o snovima i da su oni u biti vaša realnost? Ako bismo mogli učiniti to malo manje kompliciranim kako biste shvatili, bili bismo jako sretni to i učiniti. Nažalost, dok ste „zaglavljeni“ u svom 3-dimenzionalnom kapacitetu, niste u mogućnosti „shvatiti“ Više razumijevanje onoga što JEST kada je TO u Višoj dimenziji. 


Dopustite nam da damo sve od sebe kako bismo vam ponudili daljnje razumijevanje onoga što će doći. Na primjer...kada duša koja živi u Zemaljskim oblastima napusti taj nivo egzistencije i otpusti svoj duh iz fizičkoga tijela...oni ne postaju „iznenada“ anđeli! Ipak ZNAJ...neki koji su anđeoske kvalitete; povrate taj status odmah. Za svakoga je drugačije ovisno o „stanju“ razvoja unutar njihove duše.


Gdje se duša može naći je u...hoćemo li reći...različitom odjeljenju. Tamo mogu biti prisutni...novi pomoćnici kako bi pojedincu pokazali okolinu. Ali KAKO pojedinac opaža sve što mu je predočeno, biti će u potpunosti ovisno o stupnju razvoja koji je dosegnula unutar svoje duše. Znaj također, da se pojedinac može OSJEĆATI da bi htio „istraživati“ određeni predio, ali ako ga njegova duša nije spremna prihvatiti...mogli bi pritisnuti gumb za podizanje...ali pri dolasku se vrata ne mogu otvoriti. Jednostavno ne možete „banuti“ negdje / u stanje na koje vaša duša nije spremna. 


Stoga će vas se učiniti komotnim u saznanju onoga gdje ste pristigli. Dakle, da bismo prikazali tvoje pitanje...i pokušali sve kako bismo inicirali razumijevanje mogućnosti onoga što će se dogoditi...


Kako fino birate svoje riječi ovih dana...


Mi bismo rekli da...Da...doći će do poduzimanja velike magnitude koje će zasigurno prodrmati brod za mnoge od vas. Mi ovo prihvaćamo u našim oblitavalištima kao nešto što je neizbježno. Ali...dali osjećamo da će vas to ugroziti? Dakako da ne. NE može biti opasnosti...AKO / KADA vi shvaćate da VI odlučujete o svome putovanju. 


Smijem li vas ovdje prekinuti...poduzimanje velike magnitude?...Što... ( budi odvažna...budi hrabra Blossom )...nešto kao velika promjena polova?


Kao promjena svijesti... 


Skupa sa promjenom polova? 


Skupa sa promjenama koje su potrebne kako bi se promjena dogodila. 


Ok...nemojmo izgubit nit vodilju. Kao prvo...govorite da će se dogoditi velika promjena polova? 


Ne možemo reći. Ne zato što želimo biti tajnoviti...nego zato što je to mogućnost a ne sigurnost. Mnoge stvari za koje smo „pretpostavili“ da će se dogoditi...nisu se dogodile. Ovo može biti zbog puno razloga. Jedan od njih...velika proporcija razloga...je promjena u svijesti. Još uvijek niste shvatili cjelokupan djelokrug koje misli posjedinca, mogu učiniti na mase.


Svjesni ste da se magnetski polovi već miču...mic po mic... malo po malo. Ovo već „čini razliku“ onoga što se događa NAD i UNUTAR vašega planeta...ipak, u mjeri „igre“ u ovome stadiju...ne bismo rekli da je katastrofično. 


Katastrofično?...pomalo nesretna riječ?


Zašto? Mi smo naglasili da to nije slučaj.


Pretpostavljala sam, da ako postoji svemuguća promjena polova ( zanimljivu riječ sam upotrijebila...Svemoguća ), onda bi mogla biti katastrofalna. 


A nismo li u prošlosti sugerirali da pretpostavljanje čini više štete nego koristi? 


Očigledno...kristalno jasna činjenica stvari je...MI NE ZNAMO! 


Pa iako su nadolazeće promjene jako blizu...ne znači da mi možemo predvidjeti budućnost do „n-tog stupnja... zato što... ono što će se „pojaviti“ u svim stupnjevima sebe...zasigurno će poslati Biće pojedinca u vrtlog. Dakle...kako netko ODLUČI RE AGIRATI na ono što će biti predstavljeno; utjecati će na ono što će se iduće „odigrati“. Pomalo kao partija šaha. Dok se svi potezi ne odigraju...pojedinac ne može nužno predvidjeti ishod. Dakle... dok svaki djelić budućnosti ne postane vaš SADA, ne možemo vam dati do znanja što će se dogoditi...zato što će to ovisiti o VAMA! 


Čak i bilo da će ili neće doći do MASIVNOG upozorenja koje se odnosi na magnetske promjene... ovisi o VAŠOJ svijesti u nadolazećoj promjeni.


VI STE VEĆ U NJOJ! RAZUMIJETE LI TO?


VI STE NA BRODU...KAKO ODLUČUJETE UPRAVLJATI NJIME? OVO JE VRLO BITNO DA SHVATITE DRAGI. 


MI NE DOLAZIMO MIJENJATI STVARI...VI MIJENJATE STVARI NA NAČIN, NA KOJI VI ODLUČITE DA SE POZABAVITE SA ONIM ŠTO STIŽE. SADA! 


OK...prije ste bili spomenuli tri dana tame...dali i to također ovisi o nama?


SVE OVISI O VAMA! 


Daleko van. Možete li zaustaviti svijet na minutu... ja se želim iskrcati!


Prihvaćamo tvoju šalu...pa ipak, molimo vas da se prisjetite da je svatko od vas volontirao i bio izabran da bude na vašem prelijepom planetu u ovo vrijeme. Vi ste ZNALI...dakle u biti...vi već ZNATE ishod... 


E...pričekajte trenutak na liniji! Kako mi možemo ZNATI ishod ako vi upravo govorite da mi donosimo odluke malo pomalo...ishod koji smo NEKADA ZNALI...ne mora biti ishod sa kojim ćemo završiti!...što ovisi o našem izboru kako ćemo promijeniti našu svijest. 


Sada razumijete ... 


Ne mislim tako batman! 


Ipak, mi govorimo da razumijete. Vi ste došli ovdje da promjenite svijest o sebi i svom planetu. ZNAJUĆI da ste vi i vaš planet JEDNA SVIJEST. 


Ono što ste došli raditi i KAKO ćete se postaviti...vi „mislite“ da ne znate. Ipak, mi govorimo da znate...unutar svakoga od vas...vi ZNATE što učiniti da se dogodi ova promjena na Viši nivo. 


Mi smo već hodali ovom linijom, zar ne? Prihvaćam da ZNAMO...problem je u tome...ne mogu se sjetiti! Uporno nam ponavljate da se sjetimo, ali ja sam ZAISTA zaboravila.


Na ovo bismo odgovorili sa pitanjem...što radiš ovoga trenutka Blossom? 


Znam da želite da vam odgovorim...“prisjećam se“ 


Zato što se prisjećaš! Upravo to radiš! Ti se prisjećaš da je „dio tvog ugovora“ bio da komuniciraš sa nama i da ćemo mi asistirati u dovođenju toga znanja prisjećanja tebi zbog toga da bi se ti...prisjetila... 


Okolo naokolo trnovitoga grma!!! Vrti mi se u glavi! Dakle, samo BIVAJUĆI...radeći ono što radim upravo sada...prisjećam se što sam došla raditi...Dali je to ono što govorite? 


Upravo to govorimo. Promjena SE događa. Vi SE mičete na Viši nivo...UNUTAR SEBE. NIJE TO NEKO DRUGO MJESTO...na primjer... Elementarna oblast nije „drugo mjesto“. To je isto ono mjesto na kojem jeste...ali još uvijek ne unutar njega. Elementali rezoniraju na drugačijoj vibraciji od vaše 3-D frekvencije. Zbog toga, kada je osoba ponekada u uzvišenome stanju...u mogućnosti je „vidjeti“ Elementarni „svijet“. Ne idete nikamo drugo da „to vidite“. Ostajete točno tamo gdje jeste, pa ipak...VI...vibracija vaše duše...se pomaknula u VIŠI NIVO...UNUTAR SEBE! Dakle, prihvatite ovo ZNANJE...i spoji to sa pitanjem koje si postavila na početku ove komunikacije...MOŽETE SE MAKNUTI U VIŠU DIMENZIJU SAMO AKO STE OD TAKVE VIBRACIJE DA TO NAPRAVITE. IPAK, DODATI ĆEMO NEŠTO OD VELIKOGA UVIDA I VAŽNOSTI...


Da...izaći ćete u javnost sa humdingerom ( humdinger; prijevod nije pronađen op.prev.)...mogu to osjetiti u svojim vodama. 


Zbiti će se DOGAĐAJ koji će dušama dati početni udarac! To će dušama dati izbor da „GA“ slijede...ili ostanu „kakvi“ jesu. 


Pričekajte...pričekajte...dakle...taj DOGAĐAJ...ĆE se zbiti...bez obzira što NAŠA svijest kao JEDNO...nudi kroz našu vlastitu kreaciju. ( sada nisam sigurna da razumijem samu sebe!!) 


Zaista. 


Dali se to ne razlikuje od onoga što ste ranije rekli, da niste u mogućnosti reći da ili ne nečemu, zato što smo MI ti koji odlučujemo?


Da, razlikuje se. 


Dajte lijekove!! Možete li onda to pojasniti jer sam sada poprilično zbunjena! 


To što smo izjavili je očito rez...odlučan...prijedlog! Kako bilo...ishod...nije u našim rukama. Ishod je u vašim rukama. Vas sa Zemlje. 


Neću pitati kada ćemo to dobiti...to bi bilo izazivanje moje sreće. Mogu li ipak pitati...hoće li prijedlog stići od vas...naše svemirske obitelji...ili će biti dan od...u željenju bolje riječi...Zemljana? 


Mi bismo izjavili...od obje strane. 


Kako je to interesantno! Ovo je zasigurno pokrenulo sokove!


Svjesni smo kako se trenutačno OSJEĆAS Blossom. Uživamo u uzbuđenju koje proizlazi iz tebe. 


I ja. Osjećam se obnovljenom! Pomlađenom! Presloženom! Napunjenom! Postoji unutarnji osjećaj koji je malo teško objasniti. Dali je ptica...dali je avion? Ne... to je SAZNANJE. To je SAZNANJE koje izgleda ZNA puno više nego kada sam započela ovaj razgovor danas. Ipak, ne pitajte me što je to...zato što ne znam!!! Hvala vam...u potpunosti sam uživala!


Baš kao i mi. Baš kao i mi. 


U Ljubavi i velikoj zahvalnosti moji prijatelji. 


IZVOR; Blossom GoodchildPrevela s engleskog: Homo Luminous

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje