Followers

Thursday, March 27, 2014

26:03:2014


Blossom June 6, 2012


Kanalizirala: Blossom Goodchild, 26.ožujka 2014

           
Pozdravljam vas! Jako sam uzbuđena što opet imam priliku razgovarati s vama. Osjećam se kao da su od našeg zadnjeg razgovora prošli mjeseci Uživam na svojoj turneji ali osjećam kao da sam izašla iz vještine kanaliziranja. Tako vas s ljubavlju i povjerenjem  molim da prenesete poruku za koju VI OSJEĆATE  da će služiti najvišem dobru i biti primjerena u ovom trenutku. (ako ste uistinu ovdje…jer sad je već prošla ponoć u mom svijetu!
Najdraža Blossom…Kako li smo samo tvom Biću prenosili energiju ljubavi, dok si ti putovala svojom zemljom za dobrobit svoga bića,.

Hvala vam za to. Ja sam vam isto tako iz tih mjesta pokušavala poslati pozdrave. Mnogi čitatelji bi željeli raspravljati…. Ali opet, draže mi je da vi vodite. Molim nastavite….

Ono čime bismo se mi “bavili”…figurativno rečeno….tiče se energija sebstva koje služe vašoj najvišoj perspektivi koja opet…sa svoje strane…. služi najvišem gledištu koje opet služi svemu.


Nisam sigurna o čemu…molim nastavite!

Uočili smo da mnogi stavovi iz vašeg svijeta podrazumijevaju da je nešto “vrijedno naše pažnje “… a…. zapravo nije! Shvaćamo da imamo značajne razlike u gledištima i vrlo različit redoslijed onoga što bismo željeli prenijeti. Snažno smo svjesni kako bi mnogi željeli da govorimo o problemu aviona koji je nedavno nestao. Po nama…. rekli bismo da nismo u poziciji da s vama raspravljamo za ili protiv onih koji odabiru različita obrazloženja o sudbini tog aviona. Postoji mnogo kontroverznih aspekata priče i smatramo da kakvo god mišljenje o tome mi imali….a UISTINU ga nemamo…. značilo bi samo da još više zakuhavamo kašu koja se u ovom trenutku zakuhala…a to….za nas…ne služi suradnji koju smatramo SVJETLOSNIM RADOM.

Želimo govoriti o uzdizanju duše te služiti na takav način. Jer, najdraže duše….nema li sasvim dovoljno spekulacija i nagađanja o detaljima tog pojedinačnog događaja? A tome možemo dodati…da čak i kad ćete prikupiti sve materijale koji se tiču ovog slučaja “nestanka”….sa svom ljubavlju i uvažavanjem….hoćete li biti mudriji?
Kako bi vam služili ako bismo u tu mješavinu ulili još i svoje mišljenje ? Uistinu… ne bi li se moglo razmotriti da postoje mnoge Istine o ishodu….u usporedbi sa samo jednim ispravnim odgovorom?
U ovom trenutku bismo željeli naglasiti da mnogo od onoga što se smatra Istinom s određene točke gledišta….nije neosporno onakvom kakva bi  bila smatrana i najmudrijom.

Čekala sam da dovršite rečenicu nakon “najmudrijim”… i ništa nije stiglo. Nakon toga sam shvatila…da ste završili….Mislim! Trebam još jednom proučiti ovu rečenicu nakon što prekinemo. Dobro…onda…dalje…što je slijedeće?

Nastavljamo s vrlo uzbudljivim vijestima koje smatramo vrijednim pažnje!

Koje su očito različite od onih koje “mi” smatramo vrijednim pažnje, kao što ste spomenuli malo prije.

Neke su jako povezane s razumijevanjem onoga što smo odabrali da vam kažemo …neke ne. Međutim, ne postoji li u vašem svijetu uzrečica da “ne možete UVIJEK  zadovoljiti svakoga”.

Uistinu, Ovo smo i vi i ja naučili kao veliku ISTINU tijekom ovih godina.

Onda vam, s puno ljubavi iz naših bića, nudimo ovu ISTINU.

Kroz mnoge godine smo se sve više i više približavali vašim srčanim strunama…kao i vi našim. S onima koji nas ZNAJU naše odnose smatramo…. vrlo snažnim i vrijednim POVJERENJA i prijateljstva….

Isto tako, svjesni smo da postoje i oni koji i dalje odmahuju, nesigurni u naše namjere te tim dušama šaljemo našu najveću LJUBAV….ZNAJUĆI, kako nastavljamo ovim putem…..i stoga ŠTO VAS TOLIKO VOLIMO….da će i oni unutar sebe konačno OSJETITI….ONO ŠTO MI JESMO.

Dosta ti je toga prenešeno što su neki drugi osjetili kao “maglu”. Ali oni koji NAS ZNAJU i uistinu ZNAJU sebe….imaju dublje razumijevanje i ISTINSKE OSJEĆAJE da ono što odaberemo donijeti….stiže iz NAJVIŠE namjere….da se donese otvorenost srca i “prijenos” onoga što stiže s VIŠEG mjesta …nego što je stvarna dimenzija u kojoj vi boravite.

Ova je greška dimenzija bila “problem” za mnoge…jer energija koja prolazi putevima između tih dimenzija ponekad može uzrokovati uzbunu i nesporazume.

Međutim, sada vam opet kažemo….vi POSTAJETE SAMI SVOJA ISTINA i prema tome,  postaje manje vjerojatnim da će, dok se podižete U VAŠE VIŠE ENERGIJE, doći do takvih zabuna.
To je isto tako kao da ste odjenuli novo odijelo…možemo li tako reći?

Mnogi skidaju staru kožu. To ste u stanju OSJETITI unutar sebe. OSJEĆATE kako ste više usklađeni s idejama ZNANJA i to SAMI SEBI, na uvjerljiv način.
….da ste daleko putovali i da konačno OSJEĆATE tu promjenu unutar svog Bića….i žanjete koristi od dosadašnjeg rada na sebi.

Postoji određena razlika koju ste u stanju prepoznati. To nije ona egoistična “priroda “kad kažemo “koliko sam veličanstvena”. Nego ono kad se pojavi jasan OSJEĆAJ koji leži duboko unutar prostora srca… i samo vaše sebstvo uočava mjesto otkud on stiže…ta sigurnost da “SHVAĆATE”…i da STIŽETE NEGDJE.

Nema više potrebe za “traženjem” putokaza…traganjem za ZNANJEM. Pojedinac POSTAJE sve više zadovoljan unutar svog vlastitog duhovnog sebstva, u jednostavnoj šetnji, u skladnom sigurnom razgovoru….i najdraže duše ….VI STVARATE TAKO VELIČANSTVEN SPEKTAKL….!

Boje koje sada ISIJAVAJU iz vaših energetskih polja nam pokazuju uspjeh….trijumfalnu slavu. Uvijek prisutno Svijetlo KOJE STE VI…SADA sjaji tako sjajno na vašem planetu da je to….bez dileme….POBJEDONOSNA POBJEDA.

Ne može se poreći da su NOSITELJI SVJETLA pobijedili…podigli su BOŽANSKI PLANET ZEMLJU u narednu fazu ŽIVOTA…i OVA FAZA, najdraži…je ONA koju ste VI davno, davno stvorili .

TO JE SVIJETLO NA KRAJU TUNELA.

A mi smo jako svjesni koliko su dugi i naporni bili eoni vremena…dok ste hrabro marširali kroz njih. VISOKO dižući baklje gdje “naizgled” nije bilo mogućnosti da im se sačuva plamen.

A opet…

VI STE TO UČINILI.

VI STE DOŽIVJELI ISPUNJENJE SVOG DOGOVORA.

VI STE USPJELI

RADUJTE SE! RADUJTE SE! RADUJTE SE!

O moj Bože! To su uistinu uzbuljive vijesti i to onako “iz neba”.  One su vrlo poticajne i dok ih zapisujem…. osjećam trnce Istine koji prolaze mojim žilama. Da budem iskrena na mene to djeluje jako emotivno…zvuči krasno! Ali…mogu li biti tako hrabra pa upitati….što to točno znači na ljudskoj razini…u smislu razlike koju možemo opipljivo shvatiti?

Pa zar ne vidite?

Vi…najblagoslovljenije duše UJEDINJENE BOŽANSKE ENERGIJE…. To nisu opipljivi dokazi koje tražite.

Nisu?

Vi samo MISLITE da TREBATE opipljive dokaze. A UISTINU…DOKAZ DA JE SVE OVO STVARNO….SVE O ČEMU GOVORIMO….nije nešto što se može dotaknuti ili potvrditi na razini “vidim znači vjerujem”.

DOKAZI za kojima ste tragali…su upravo ono o čemu govorimo.

OPIPLJIVA PROMJENA UNUTAR VAS!

I što je više prepoznavali….tu tako čudesnu metamorfozu…što ćete je više “shvaćati”....kako li ćete se samo svi više i više smijati dok UISTINU, U CIJELOSTI NE SHVATITE O ČEMU SE TU RADI.

Želim reći….na jednoj razini sam malo izgubila ravnotežu….a opet jedan moj unutarnji dio u potpunosti to shvaća. ZNAM da taj koncept mnogima sigurno nije nov…a opet…za mene…. Način na koji to upravo govorite, ovdje, ovog trenutka….daje više smisla nego ikada prije jer se to zbiva unutar mene (konačno)  i prema tome to više shvaćam. Kažete li da se to događa mnogima?

Da, sve brže i brže….JER SADA JE VRIJEME.

SAMO PROMATRAJTE KAKO ĆE SE DOGAĐATI REDOVITI MONUMENTALNI SKOKOVI U NEPOZNATO.

VAŠE POVJERENJE U SEBE i ZNANJE O ISTINI  UNUTAR SEBE….DOVELO VAS JE U OVAJ TRENUTAK VAŠEG VREMENA….KAD ĆE VAM SE TO RAZOTKRITI.

Moram još jednom reći… mogli bismo opet odmahnuti “Da,da,…čuli smo to sve već i prije” a opet…. dok tako prenosite te riječi …energija koju one nose, izgleda mi kao da ih slušam po prvi put. Zapravo hoću reći….nemojte se smijati….ali mislim da vam zapravo vjerujem!!!
Što se tiče naših riječi od tebe ne tražimo da u njih vjeruješ . U vezi toga….jedino nam iskustvo ISTINE u riječima dozvoljava da ZNAMO da postoji ISTINA. Osim ako netko ne iskusi to nešto….onda možete jedino predpostavljati da je to ISTINA. A opet jednom kad ISTINA SJEDNE…onda prihvaćanje tog znanja vodi dušu obogaćenu tim razumijevanjem….na daleko VIŠI stupanj razumijevanja…onaj, naredne razine duše.

Probajmo jednostavno? Moram reći….da sam jako uživala BORAVEĆI ponovno u vašoj energiji…osjećam se EUFORIČNO da se integriram s vama…hvala vam puno.

Zahvala se prihvaća s LJUBAVLJU…ali to nije neophodan element. Jer za nas je najveća radost kad imamo priliku da se “povežemo” sa svima vama na ovaj način.

Sve smo bliskiji i bliskiji….bliže i bliže ….tom BOŽANSKOM otkriću.

Vrlo zanimljivo….Božansko otkriće? Nisam sigurna kako da to shvatim… mislim, na koji način.

Onda da to kažemo na drugi način… U OTKRIVANJU ONOGA ŠTO JEST BOŽANSKO…NAJVIŠEG REDA.

O NAJDRAŽE DUŠE….ODVOJITE TRENUTAK…. I DOZVOLITE SEBI DA OSJETITE ENERGIJU KOJOM NUDIMO OVE RIJEČI…BEZ OČEKIVANJA…A OPET ZNAJUĆI DA SE OČEKUJE ONO NAJVIŠE OD ČUDESA.

MI SMO S VAMA KAO ŠTO STE VI S NAMA

MNOGI SU S VAMA….KAO ŠTO STE i VI S NJIMA.

VI STE POD BUDNIM OČIMA…KROZ KOJA PROLAZI SAMO i UVIJEK ĆE …NAJVIŠA LJUBAV ZA VAS i VAŠ PLANET.

MI SMO JEDNO

VOLIMO VAS

Vraćamo se, shvatila! Hvala vam puno…Ponovo ćemo kontaktirati tijekom moje turneje koju nazivamo “Uskrs”.

Blossom Goodchild, nastavi pronositi radost dok putuješ zemljom stijene.


U redu, potrudit ću se najbolje. PaPa za sada. 

prijevod:  PHIL       

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje