Followers

Wednesday, April 16, 2014

16:04:2014

Blossom June 6, 2012


BLOSSOM GOODCHILD, KANALIZIRANJE FEDERACIJE SVIJETLA 15/4/2014


Prijatelji moji, Dobro veče. Jako se veselim našem večerašnjem susretu. Ovo je noć punog mjeseca. Tako je prekrasno. Od našeg zadnjeg razgovora bila sam na dugom putovanju i jako sam sretna da smo ponovno zajedno.Tijekom današnje meditacija javio mi se Bijeli Oblak. Govorio je o tome kako treba, što je to više moguće, zadržati visoku vibraciju. Njegova poruka je bila jednostavna i stvarno me «pogodila»... više nego ijedna prije...i da što je poruka LJUBAVI jednostavnija i čišća...to ste sretniji kad prenosite takve poruke. Neki «očekuju» da će osobe koje kanaliziraju «pasti u zamku» propitujući vas za obrazloženja o mogućim urotama, uvidima itd...kad u stvarnosti....kao što ste i sami rekli...to uopće nije vaša misija. Moj se um tijekom pripreme za naš večerašnji susret uvelike oslobodio takvih misli. Prema tome, prijatelji moji iz nekuda...ljubazno vas molim da preuzmete riječ.

Prenosimo vam svima pozdrave Najvišeg Svijetla i Ljubavi. Uistinu, riječi koje vam donosimo stižu s najčišćom namjerom. Nismo predstavnici onih za koje smatramo da drže stranu tamnijih elemenata materije, onih koji bure i guše duhove. Oni drugi, koje mi prenosimo, žele pomoći u znanju na ovaj način...to je njihov preduvjet. Opet želimo jasno kazati...DA DOLAZIMO OSNAŽITI VAŠ DUH. Da podignemo vaše duše u svoje SJAJNIJE dijelove sebe samih te omogućiti jedino Najvišoj energiji koju možemo ponuditi...da prođe kroz vaše vibracije, Blossom...da biste vi prošli i zauzeli svoje pravo mjesto među mnogim BIĆIMA.


Pretpostavljam, što je viša moja vibracija, da je onda viša  i energija?

Uistinu. Nismo došli umanjiti snagu. Nismo došli zbunjivati...iako smo svjesni da smo ponekad.. nenamjerno, učinili i to.

Najdraži prijatelji....molimo za vaše prijateljstvo dok hodamo istim putem (ops.prev. dvosmisleno «...se pridržavamo zadanih pravila»).

Pridržavamo pravila/hodamo istim putem? Možete li objasniti što Vi podrazumijevate pod time?

Tako....da želimo hodati uz vas. Mi ČEZNEMO da hodamo uz vas. Na mnogo načina.... energetski...često to i činimo. Ali opet, govorimo o vremenu koje je budućnost vašeg planeta, kad će sve duše....koje imaju namjeru i želju da služe kroz LJUBAV...to uistinu i činiti. S rukom u ruci....jedni uz druge...BITI....NAJVIŠA MOGUĆA LJUBAV...NA NAJVIŠOJ VIBRACIJI TOGA TRENUTKA.

Dodali bismo da u tome i dražesno uspjevate!

Možemo li podići vaša BIĆA na više vibracije od onih s kojima ste započeli čitati ovaj tekst? Jer, kažemo vam....da čak dok čitate ove riječi, vi nudite dio sebstva vaše duše koja samo želi unaprijediti TO svoga sebstva...ZA sebstvo...u ime cjeline.

Predlažemo da iz energetskog okruženja vašeg sebstva otpustite ....sve što ste donijeli na to mjesto, što vam je jednom bilo zanimlijivo...ali se sada, treba poslati dalje.

Raspolaganje znanjem je dobra vrijednost za dobar izgled/nastup. Međutim, zadržavanje informacija niže vibracije u vlastitom «polju» ne pomaže u podizanju vaše energije. 

Vaša misija...jedan njezin dio....jest, da ostanete uzdignuti...čak i kad otpustite energije koje se moraju povući...u ništavilo iz kojeg su i stvorene.

Koliko smo vas često molili da ostanete fokusirani na SVE ŠTO SLUŽI...i iza sebe ostavite ono što to ne čini? Dragi prijatelji, izgleda da to nije lako učiniti. U vašem svakodnevnom životu i disanju....osvrnite se i napravite popis...uhvatite sebe kad ste «nespremni» i onda se prisjetite koliko puta se takva «nespremnost» pojavljuje u tijeku bilo kojeg dana.

VI STE BIĆA SNAŽNOG SVIJETLA a razlog zašto ste ovdje nije da biste to podcijenili na bilo koji način.

VI STE STIGLI DA BISTE OSNAŽILI OVAJ PLANET SA SVOJIM NAJSNAŽNIJIM SVIJETLOM, TAKO DA STE VAŠE NAJSNAŽNIJE SVIJETLO.

Ponekad ste dozvoliti slabijim energijama da vas povuku prema dolje a ponekad vam je bilo teško da se ponovno uspravite.

Ostanite u svojoj snazi. Prisjetite se da ste vi STUP SVIJETLA...to je ono TKO STE VI
Ono što je od Najvišeg Svijetla neće govoriti loše o drugome. Ono što je SAMO LJUBAV ne prosljeđuje misli koje ne služe drugome ...ili svom sebstvu.

Popnite se uz ljestve....prečku po prečku.... i ne osvrćite se natrag.

SVOJOM UNUTRAŠNJOŠĆU OSJETITE SAMU BIT ONOG TKO STE VI.

Sada ste se jako približili, vremenskom okviru kad ćete trebati pozvati svoju unutarnju snagu da vas povede dalje.

U ovom procesu učenja...naučili ste ...puno ISTINE O SEBI...a od vas će se tražiti da se toga prisjetite i da se toga pridržavate...jer će vas ova vremena odvesti na «mjesta koja se razlikuju» od onih na koja ste navikli.

S obzirom na način na koji govorite imam nekakav osjećaj da ćemo se suočiti s teškoćama.

Najdraža Blossom, nema teškoća. Međutim, bit će promjena. Neki će imati teškoća ukoliko odaberu da zaborave svoje snage i LJUBAV koja su oni.

VI STE ....NAJSNAŽNIJI OD SNAŽNIH...I MARŠIRATE PREMA SLAVI...KAO ŠTO SMO VAM VEĆ VIŠE PUTA REKLI

Smatrate li da su promjene kroz koje prolazite upravo SADA poteškoće/borba?

Moj bi odgovor ovisio o pojedinom danu i što se zbiva u tom trenutku. Neke dane se OSJEĆAM pobjednički...druge...s nekim poteškoćama.

Vremena koja slijede OSJEĆAT ćete na sličan način...samo u većem mjerilu.

Naučila sam da se ne zamaram s «vremenskim okvirom» te da samo prihvatim vaše znanje kao opći vodič dok tako koračamo naprijed. Za mene je zanimljivo, naime u ovom trenutku radim s mnogima, da mnogi ne znaju sve ono o čemu mi govorimo. Život samo ide naprijed...jer jednostavno tako ide. Vidim neke koji sjaje svojim Svijetlom, jer to je jednostavno ono što čine...a neki ne...jer tako to čine. Tako meni ostaje samo pokazati...bez obzira jeste li upoznati s bilo kakvim kanaliziranjem ili ne...da se radi o tome na koji način vi odlučite da ćete se ponašati... koji ćete vi stav odabrati ...o SVEMU....to je ono važno. Sve je U TOME DA SMO/DONOSIMO RADOST!

ALELUJA! Blossom, nije li novčić konačno pao na pod?

Ne moji prijatelji....to sam već odavno shvatila. Stvar je u....»izazov» je...ostati radostan....bez obzira na sve.

Međutim, radost ne nestaje samo zato jer je ne OSJEĆAŠ. Jer, to si TI! TI SI RADOST!

Ponekad ju je teško pronaći... ovisi o tome s čime se suočavamo.

Jedino ako ti to tako odabereš. Mnoge stvari u životu mogu biti teške ili jednostavne... ovisi o tome kakav ćeš stav odabrati u odnosu na njih.

Nije li to JEDNOSTAVNO, zar ne?

Na papiru da. Iako moram priznati da se polako prilagođavam.

I to je upravo ono što želimo reći. Svatko je od vas odabrao raditi na stvaranju «ugodnijeg stava» Kad se to čini onda je OSJEĆAJ puno bolji...i što više to činili....OSJEĆATE se bolje...i što se bolje OSJEĆATE....češće ćete odabrati da to tako činite.

Najdraži prijatelji, PRIHVATITE....vašu poziciju. Mjesto u kojeg ste ušetali. Mjesto u kojem nađete sebe kako se smijete! Odvojite trenutke tijeom vašeg dana da se ZAUSTAVITE i dišete...nasmijete i potapšate sebe po leđima. Jer JEDINO VI znate koliko ste daleko putovali.

JEDINO VI ZNATE OSJEĆAJ topline koji sjaji unutar vašeg srca dok prihvaćate SEBE i KAKO JE DOBRO BITI VI.

JEDINO VI MOŽETE OSJETITI SEBE....i dok to činite...OSJEĆATE CJELINU.... OSJEĆATE SVE.... OSJEĆATE ZAJEDNIŠTVO....dok vam BOŽANSKI PLAN daje znak prepoznajući DA SE OSJEĆATE KAO JEDNO

Što ćete više prepoznavati sebe.... čim više ćete  dozvoliti sebi da sjajite svoje Svijetlo... tim više ćete shvaćati SVE ŠTO JEST....i tim više ćete se PRISJEĆATI....SJEĆANJA o kojima govorimo.

NE KROZ MISLI. Vi se ne sjećate TKO STE kroz misli ili vizije fizičkog Bića koje ste jednom bili.

VI SE PRISJEĆATE ONOGA ŠTO STE JEDNOM BILI....TKO STE BILI...KROZ OSJEĆAJ UNUTAR SEBE...TADA KAD SE ZAUSTAVITE, UDAHNETE I POTAPŠATE SEBE PO RAMENIMA.

LJUBAV NIJE MISAO....LJUBAV JE OSJEĆAJ. I KAD OSJEĆATE LJUBAV....PRISJEĆATE SE I KAŽETE SEBI «O DA...JA SAM DOMA»

Osjećam kao da danima pišem... a nije protekao niti sat. Mogu li vas onda pitati, dok je prilika....kako možemo ZNATI da ste s nama...npr. kroz meditaciju...kako se možemo prisjetiti vaših posjeta? (dodala bih...nemam pojma od kuda se u mojoj glavi pojavilo ovo pitanje) 

Tako da VJERUJETE kako je ono što OSJEĆATE ISTINOM..... ISTINA!

POVJERENJEM U SEBE (SEBSTVO)...rađa se ZNANJE... i ništa ne može unijeti sumnju kad ZNATE ISTINU

ZNATE li da smo vaši prijatelji...ZNATE li da je sve moguće...onda ćete ZNATI «kada» smo se susreli. Međutim, nije uvijek moguće...  nije uvijek neophodno....nije uvijek primjereno...da se prisjetite susreta. Mnogo se toga zbiva na različitim razinama i mjerilima vibracija na kojima mi/vi boravite tijekom tog vremena. Dijele se mnoga znanja koja se u potpunosti razumiju na toj razini...dok ste «tamo». Ukoliko se toga «prisjetite» dok »više niste tamo».... to bi sličilo kao miješano jaje na tanjuru a vi ste naručili pečeno na oko. Izgleda jako različito, bez obzira što je to isto jaje bačeno na tavu.

Željeli bismo vas međutim, uvjeriti...da se takvi susreti s mnogim dušama dešavaju vrlo često i redovito. Vi ste dosta opušteni i prihvaćate boravak na našim brodovima...je su oni za vas uistinu poznato mjesto...i vama bliski.

Ovih ćete se susreta/posjeta PRISJETITI...kad će to biti primjereno za vas... a tada i samo tada ćete prepoznati razloge radi kojih nije bilo prikladno da ih se ranije prisjetite.

Prekriženih ruku preko srca...s najmoćnijom snagom... onom ISTINSKE LJUBAVI KOJA ISIJAVA IZ VAŠEG BIĆA....koja nastavlja nositi vaš planet Zemlju prema skladu sa SAMOM ISTINOM.

Večeras smo uživali u našem razgovoru... i najdraža Blossom, veselimo se mnogim narednim susretima.

IDITE U MIRU

BUDITE U MIRU


BUDITE MIR
Do slijedećeg susreta na isti način...šaljemo vam LJUBAV/ OD/KROZ/PREKO KAO NAJVIŠU I NAJČIŠĆU ENERGIJU KOJA POSTOJI


VOLIMO VAS.
I MI VAS VOLIMO. Hvala vam dragi prijatelji!

Website: Blossom Goodchild


prijevod:  PHIL       

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje