Followers

Wednesday, January 14, 2015

Croatian -- Blossom Goodchild, kanaliziranje Federacije svijetla, 10.siječnja 2015 + MEDITACIJA


BLOSSOM
Blossom Goodchild, kanaliziranje Federacije svijetla, 10.siječnja 2015
PHIL

Pozdravljam vas i želim vam dobrodošlicu u 2015.godinu. Pitala sam se, bi li bilo primjereno da nam prenesete poruku o tome što VI, vidite za nas u nadolazećoj godini?

Najdraže duše, s najvećom energijom ljubavi svima vam se ponovno pridružujemo u zajedništvu. Prelaskom stare godinu u novu, došlo je do razmjena Energije između onoga što više nije služilo…i dolaska onoga s Novom Energijom. Viša Energija koju ćete otkriti…na svoje zadovoljstvo…vam jako pomaže u podizanju vašeg duhovnog sebstva na mjesto koje donosi puno radosti.

Zajedno sa slavljem vašeg Božića…koje može stvoriti i umor radi uživanja u mnogim stvarima….ova je razmjena energija isto tako donijela umor dok se odvijala “razmjena”. U otpuštanju starog….ona dozvoljava tijelu da otpusti otrove i određene biološke deformacije, kojih se trebate riješiti iz svojih neposrednih unutarnjih funkcija.

Kad kažete “razmjena”…što točno pod tim podrazumijevate?

Podrazumijevamo da “razmjenjujete” tu Energiju za onu koja vam služi…na vašu višu korist.

Međutim, tko/što/gdje/kad razmijenjujemo tu Energiju?

Vi je vraćate natrag na “mjesto” gdje će se ponovo obnoviti u finije stanje. Prema tome ona se ne baca….jednostavno reciklira, da vam bude lakše…i ponovo energizira, kako bi se opet mogla koristiti.

Kako se to radi?

Kroz miješanje/spajanje s Energijama koje su više od nje. Postepeno miješanje. Kao usklađivanje, kao dodavanje mješavine u kolač…pomalo …da bi se dobila ispravna konzistencija da bi se mogla ona podići.

Što možemo očekivati….s tim višim energijama?

Možete očekivati OSJEĆAJ ushita kojeg još niste doživjeli. U godini koja dolazi vi se krećete u narednu fazu. Velika priprema koju ste odradili i posvećenost uma, tijela i duše vas je dovela do ulaza višeg portala…kroz koji možete ući u bilo kojem trenutku…kad osjetite da ste spremni to učiniti. 

Možete li to malo pojasniti? Jesam li ja uopće na pravoj ulici, a kamoli ispred pravih vrata?
Ova će vas vrata povesti kroz Više razumijevanje samih sebe. To je sjajniji stupanj Svijetla/Ljubavi…koji je dostupan jedino KROZ ovaj prolaz.

Kad prođemo…da li je to kroz meditaciju?

Svakako. A opet dok to činite….ustanovit ćete da onaj Vi, koji ćete postati…ostaje s vama…do određenog stupnja…dok primjenjujete ono što proživljavate “unutar” njega…u odnosu na ono što činite “bez” njega. Ima li vam to smisla?

Da, za mene da. To znači, da ćemo na razini duše “vratiti natrag”, nešto od onog iskustva dok SMO na drugoj strani vrata. Trebamo li zato posebnu meditaciju?

Ne. Samo trebate VJEROVATI U ONO ŠTO JESTE. Namjera je ključ. Vaša namjera u SVE stvari je ključ za otkrivanje “ispravnosti” vašeg iskustva na Zemlji.

Iskustvo ove meditacije će se, ponavljanjem…kada tako povremeno ulazite…..ulijevati u sve dublja mjesta .

Koju vrstu doživljaja možemo očekivati?

Da susretnete duše koje slično misle, kako na Zemlji tako i van nje…a mnogi će se susresti sa svojom vlastitiom narednom fazom.

Sad ste spremni da “OTVORITE KOVERTU” i primite svoje upute

UPS! To je vrlo uzbudljivo. Bijeli oblak je često govorila o tome. Možete li o tome govoriti sada?----za one koji pitaju “Koverta? Kakva koverta? Stiže li poštom? Nisam primio svoju? Itd.

Shvaćamo tvoje pitanje. Objasnili bismo to na slijedeći način.

Oni od vas koji su se dobrovoljno javili za ovaj jedinstveni izraz sebstva na zemaljskoj razini i u ovom vremenu….oni koji su ZNALI  da će dolazak na Zemlju SADA…biti jedna od najvećih misija koju mogu proživjeti…a mi bismo dodali i “izdržati”…SVAKI je dobio određenu “ulogu” da je odigra. Da “glume” određena dana iskustva koja će otvoriti određene darove…a to će opet omogućiti otvaranje darova za mnoge druge

Drugim riječima….instrukcije…kako pomoći u Buđenju mnogih na ovom planetu.

Svaka koverta je pripremljena za Svakog pojedinca da bi je interpretirao/la i koristio/la.
Mnogi su često iskazivali ZNANJE da su ovdje kako bi nešto učinili….ovdje su radi svrhe… a opet su bili nesigurni što je to. Preuzimajući ove koverte…ostvarujete veću jasnoću.

Prema tome vi kažete….netko samo meditira i “Bum”…Evo, dobili smo! Odgovor o našoj pojedinačnoj svrsi/misiji na Zemlji u ovo vrijeme.

Da….tako je.

Sjajno. Da budem iskrena….mislila sam da ćete reći “moguće” ili, izvrdati na neki način. Ali ne! Točno u centar…Lijepo! Dobivam osjećaj da bi nam možda mogli pomoći s tom meditacijom…hoćete li je poslati?

(tada sam osjetila da sam u pravu, te sam uključila diktafon i krenula s  vođenom meditacijom. Kako je bila spontana molim vas dozvolite da svi vanjski zvukovi aviona, ptica, žaba itd osnaže iskustvo umjesto da ga ometu! Pokušala sam dodati neku glazbu u pozadinu ali kao da je to ometalo glas. Evo,sve u originalnom stanju (17min)

Kliknite ovdje na MEDITACIJU
(op.prev.tekst meditacije se nalazi na kraju ovog teksta)

Hvala vam , To je bilo prekrasno. Kakav li je to MIR ova meditacija unijela u moje Biće. Imate li nešto za dodati kako bi je zaključili?

Da uistinu. Izražavamo zahvalnost da si dozvolila da ona prođe. Jedino bismo dodali…da, treba vremena da se “apsorpcija” “uputa” unutar koverte, “otvori” u SPOZNAJU. Pritom isto tako treba uzeti u obzir…da iako koristimo termin “upute”…one su zapravo “planovi” koje ste VI sačinili za SEBE. Znajući isto tako da SVATKO može, u potpunosti, pomoći izraziti svoje darove u kreativnom obliku, koji će biti ključ da se otvore mnoga vrata….za mnoge duše.

To je uistinu najuzbudljivije vrijeme da se STVARI POKRENU.

To je vrijeme kad će, sve o čemu je u prošlosti bilo govoreno, “sjesti na svoje mjesto”

To je vrijeme kad ćete VI RAZUMIJETI od čega ste VI sastavljeni i na dubljoj razini razumijeti razlog zašto i radi čega ste došli.

Najdraže duše…Slavite najgromoglasnije.

Sada hodate dublje u šumu Svijetla i Ljubavi a stabla šire Višu energiju nego ikada prije…jer i sam kisik kojeg ona šalju…je one više razine…kako bi omogućio višu razinu Ljubavi koju vi sada sebi omogućavate.

MI VAS VOLIMO

UZBUĐENI SMO RADI SVEGA ŠTO ĆETE OTKRITI O SEBI i ZA SEBE…

I dok to činite…promatrajte…samo promatrajte kako će se brzo događati promjene unutar i izvan vas. One će radovati dušu…kao dijete koje otvara dar ispod drvca…i dok razotkrivate “dar”…SADA       ONOGA ŠTO STE VI će vam se “predstaviti” na način na koji to niste mogli čak ni sanjati.

S najdubljom zahvalnošću SVIMA na Zemlji koji su ostali čvrsti u vjeri i nastavili naprijed u okolnostima koje su povremeno bile manje ugodne.

MI VAS POŠTUJEMO…

UŽIVAJTE…

Da, svakako ćemo to učiniti. S ljubavlju i zahvalnošću svim mojim prijateljima
Blossom Goodchild Translator: Phil NASTAVNO JE TEKST MEDITACIJE!!!!

MEDITACIJA

MOLIMO DA TRI PUTA DUBOKO UDAHNEŠ  …………….    ……………..   ……………
MOLIMO DA IZ SEBE OTPUSTIŠ SVE TENZIJE U SVOM TIJELU TAKO DA JEDNOSTAVNO OTPIŠEŠ SVE NEGATIVNOSTI, STRES, MISLI KOJE TI NE SLUŽE
ZATVORENIM OČIMA RAZMIŠLJAJ KAKO GLEDAŠ  IZNAD SEBE
PRISJETI SE DA ČITAVO VRIJEME  DOK TI GOVORIMO DUBOKO DIŠEŠ
ZAMISLI SADA SEBE KAKO HODAŠ PO STAZI
NITI S JEDNE NITI DRUGE STRANE NE VIDIŠ NIŠTA
JEDNOSTAVNO BUDI FOKUSIRAN(A) NA ONO ISPRED SEBE
KOJE IZGLEDA KAO PRAZNINA/NIŠTA
NASTAVI OPUŠTENO I MIRNO HODATI PREMA TOM NIČEMU
DOK SI TAKO USREDOTOČEN(A) VIDIŠ TOČKU ZLATNOG SVIJETLA
KAKO SE PRIBLIŽAVAŠ  SVIJETLO POSTAJE SVE VEĆE i SJAJNIJE
DOK SE TAKO POVEĆAVA ONO PREPLAVLJUJE ČITAVO TVOJE BIĆE
ISPUNJAVAJUĆI TE LJUBAVLJU i RADOŠĆU
DOK GLEDAŠ U SVIJETLO PRED TOBOM SE POJAVLJUJU VRATA
UOČI NJIHOV OBLIK, BOJU i FORMU
NASTAVI HODATI DOK NISI TOČNO TOČNO ISPRED TIH VRATIJU
DOK IH TAKO PROMATRAŠ ONA TI IZGLEDAJU KAO OBLIK TEKUĆEG KRISTALNOG OBLIKA U DUGINIM BOJAMA
TI SHVAĆAŠ DA SE TA VRATA NE BI TREBALA OTVORITI ALI USPRKOS TOME KAD SI SPREMAN(NA) TI JEDNOSTAVNO ZAKORAČIŠ KROZ NJIH
DOK TO ČINIŠ OSJEĆAŠ RAZLIKU U SVOJIM OSJETILIMA
OSJEĆAŠ SE LAKŠI(OM), OSJEĆAŠ SE RADOSNIJI(OM) JER SE OSJEĆAŠ VIŠE UISTINU SVOJ(A)
OSJEĆAŠ DA PORED TEBE I MNOGI DRUGI ULAZE U TAJ PROSTOR
OSJEĆAŠ  ŽAMOR UZBUĐENJA i BRBLJANJA
DOK NASTAVLJAŠ HODATI OSJEĆAŠ KAO DA SI POČEO(LA) KLIZITI KAO DA HODAŠ PO ZRAKU
ISTOVREMENO IMAŠ OSJEĆAJ DA SE UZDIŽEŠ i DOK TO ČINIŠ TVOJA SE DUŠA OSJEĆA SVE LAKŠOM i LAKŠOM
TVOJE SE BIĆE POČINJE VRTJETI DOK SE POLAKO UZDIŽE UVIS
SVE DOK SE KONAČNO NE NAĐEŠ KAKO ULAZIŠ U ENERGIJU NEBESKO PLAVE BOJE
ISPRED TEBE SE NALAZI STOL NAPRAVLJEN OD MRAMORA, A NA TOM STOLU SE NALAZI JEDNA KOVERTA
TI MU PRILAZIŠ, PODIŽEŠ KOVERTU i PRISLONIŠ JE NA SVOJE SRCE
MOŽEŠ OSJETITI ENERGIJU KOJA SE NALAZI UNUTAR KOVERTE
JER ONA JE TAKO PRIMJERENO POVEZANA S DUHOM TVOJE DUŠE
POČINJEŠ OSJEĆATI KAKO LEVITIRAŠ (LEBDIŠ) I TVOJE SE TIJELO OSLANJA NA ZRAK U HORIZONTALNOJ POZICIJI S KOVERTOM KOJA JE i DALJE PRISLONJENA NA TVOJE SRCE
DOK TAKO LEBDIŠ DIŠI MEKO i BLAGO
DOZVOLI BOJAMA DA UĐU U TVOJU VIZIJU, DOK SE TAKO PRELJEVAJU  i PULSIRAJU AMO TAMO i ONDA MOŽDA OSJETIŠ KAKO TVOJE SRCE KUCA MALO BRŽE DOK SE MUDROST I ZNANJE  O TVOJOJ  STVARNOJ SVRSI NA ZEMALJSKOJ RAZINI U OVO VRIJEME  APSORBIRA U TVOJE BIĆE
SVE ŠTO TREBAŠ UČINITI JE DA OSJEĆAŠ  I DA OSJETIŠ ZAHVALNOST
OSTANI MIRAN(NA) NA OVOM MJESTU
 MALO POMALO KOVERTA SE DEMATERIJALIZIRA i NJENA ENERGIJA ULAZI U PROSTOR TVOG SRCA I DOK TO ČINI TI DUBOKO UDAHNI JEDNOM ILI DVAPUT
BUDI SVJESTAN(NA) IZGLEDA SVOG LICA , BUDI SVJESTAN(NA) ENERGIJE KOJU SADA OSJEĆAŠ, VIŠE, OBNOVLJENE ENERGIJE LJUBAVI
PONOVO SE ZAHVALI DOK SE SPIRALNO KREČUĆI VRAĆAŠ PREMA ZEMLJI
NALAZEĆI SE IZVAN KRISTALNIH VRATA i HODAJUĆI STAZOM KOJOM SI DOŠAO(LA) ALI JE STAZA SADA SA SVAKE STRANE ISPUNJENA NAJSJAJNIJIM BIJELIM SVIJETLOM ZAHVALI SE JOŠ JEDNOM A MOŽDA i NAKLONIŠ GLAVU U ZNAK  POŠTOVANJA PREMA SEBI i SVEMU

ŠALJEMO TI NAJVEĆU LJUBAV

Translator: Phil 

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje