Followers

Friday, January 16, 2015

Croatian -- BLOSSOM GOODCHILD, KANALIZIRANJE FEDERACIJE SVJETLA, 15.siječnja, 2015.

BLOSSOM


BLOSSOM GOODCHILD, KANALIZIRANJE FEDERACIJE SVJETLA, 15.siječnja, 2015.


Blossom: Pozdravljam vas dragi prijatelji. Mogu li odmah preći na stvar? Vidjeli smo video o svjetlosnom brodu i pet sjajnih letjelica koje su se spustile iz njega. Na početku, Jeste li ovdje?

Federacija svijetla (Federation of light): Dobrodošla nam u voljeni zagrljaj, ti i tvoja dilema.

Uistinu je to dilema….jer kao što znate, ja ću vas odmah pitati…da li je to istina ili prijevara?

FOL: U svoj svojoj istini kažemo ti da ovaj svjetlosni događaj nije onaj na kojeg bismo stavili naše ime.

Blossom: Drugim riječima, to je prijevara?

FOL: Zapravo, vrlo mudra….nije li?


Blossom: Uistinu. U redu…dakle, razmišljala sam o tome ali je ovisilo o vašem odgovoru. Dio mene si može dozvoliti da ga nervira prevarant. Drugi dio mene razmišlja…”To je sigurno (sudeći po mom poštanskom sandučiću)podiglo mnoge nade, dok je trajalo”…. Prema tome…govorim vam…ako prijevara može pokrenuti toliko ushita (a onda razočaranja kad se otkrije istina).. vidite li koliko bi pozitivno djelovao VAŠ PRAVI SVJETLOSNI SHOW. Ja sam bila TOLIKO uzbuđena kad sam sinoć išla spavati…zamišljajući sve više takvih događaja. OSJEĆALA sam da bi to učinilo  veliku promjenu planetu i njegovoj vibraciji. Samo kažem! Samo ponavljam ono što stalno govorim….”NEŠTO KAO TO….MOŽDA ČAK i VEĆE….S VAŠE STRANE…UČINILO BI ZA NAS….PUNO DOBROG” 

FOL: Primamo ono što nam govoriš

Blossom: Nema smisla da nastavljam. Tim putem smo išli već mnogo puta. Ali, molim vas, vodite računa kako su svi bili uzbuđeni i SPREMNI. Prije nego što krenemo dalje željela bih vam se zahvaliti na vašem odgovoru. Iz očitih razloga sam bila malo naporna s pitanjima.

FOL: Ali mi u tebi OSJEĆAMO…tvoje iskreno razočarenje

Blossom: Da, u stvari, nakon što sam bila toliko oduševljena, sad se osjećam STVARNO ispražnjeno. Iskreno, ne bih se trebala toliko vezati… prije nego sam započela (s kanaliziranjem), morala sam dugo meditirati, jer sam ionako ovo jutro bila pod stresom. Predpostavljam da je to bio samo još jedan doprinos tome. Krenimo dalje s ljepšim stvarima!

FOL: Ima toga puno. Molimo te da ne dozvoliš da ti nečije zabave i igre snize tvoju Vibraciju. Jer svako od vas ZNA da ste iznad toga  što se zbiva. Bez sumnje, vi možete…OSJETITI PROMJENU U ENERGIJI KOJA SE SNAŽNO UČVRŠĆUJE NA VAŠEM PLANETU, na radost mnogih. Vi ste svjesni, da će ono što će doći jako ushititi vaša srca.

Rekla si nam ono očito…što se tiče ushićenosti srca koja je donio ovaj video…i stvarno, mi ponovno kažemo da će toga biti puno više…ali s pozicije koja je ISTINA.

Blosom, činjenice su….da će vam nadolazeća godina razotkriti…toliko mnogo više od onoga za čim ste čeznuli i uistinu iščekivali. Prema tome, držite se za svoje kape.

Blossom: U dužno poštovanje…. ali moja kapa se raspala još prije nekoliko godina

FOL: Osjećaš se bolje, zar ne? Tvoj humor ima magičan utjecaj na tebe…kao i na mnoge druge.

Blossom: Dobro, da ostanem pozitivna ja ću samo reći….Jako se veselim tome!

FOL: Ne bi li mnogi od vas rekli kako osjećaju promjenu u (razmišljanju o) “što mislite tko ste?....pokušavamo to bolje objasnili.

VI OSJEĆATE…..VIŠE NEGO ŠTO MISLITE.

Vi dozvoljavate tom osjećaju da vas sve više preuzima i tako treba biti.

To je kao “Poziv” na kojeg odgovara vaše srce, koji vam daje na ZNANJE da je sve stvarno spremno za ubrzanje u Vibraciji i ritmu. Vi ste umorni od toga što niste imali reaktivnu (ona koja reagira)…

Blossom: ne reaktivnu, što? Došlo je do prekida…još uvijek ništa…je li sve u redu?

FOL: Sve je u najboljem redu. Prekid u komunikacijama je bio radi potrebe pronalaženja primjerenih riječi koje opisuju ono što pokušavamo izraziti.

Vi niste reagirali (aktivirali) svoje sposobnosti…u mnogim segmentima svojih života i to vas je dovelo do osjećaja razočarenja i gubitka iluzija. Sada…dok se veo diže i ulaze ove moćne Energije…vi ćete osjetiti da vaša duhovna bića puno bolje REAGIRAJU NA SVE ONO ŠTO STE VI…a to će vam s druge strane… donijeti darove neiskazanih bogatstava.

S onim čemu ćete moći pristupiti iznutra moći ćete sve više i više iznenaditi sebe i druge.

Još jednom naglašavamo važnost….samo(vlastitim) izborom…ulaska u sebe. Tišina unutar vas…prostor ničega prema kojem putujete…tijekom meditacije znači da ste u stanju kontaktirati viši dio sebe koji ČEZNE da ga čujete.

SAD JE VRIJEME

SADA…MOŽETE TOLIKO TOGA VIŠE SVJEDOČITI O SEBI

TO JE TAKO UZBUDLJIVO VRIJEME…i SVE ŠTO POSTOJI UNUTAR NJEGA…LEŽI DUBOKO U VAMA…ČEKAJUĆI DA SE POZOVE i POŠALJE/IZVEDE NAPOLJE

Blossom: Uistinu zvuči uzbudljivo. Zašto upravo sada?

FOL: Radi toga jer je vaše vibracijsko povlačenje Zemlje doseglo točku koja omogućava Višim energijama da se spoje i stvore promjenu u vama.
Ta promjena…kad joj se pristupi iznutra…omogućit će…da se materijalizira… Promjena izvana.

Blossom: Dakle jednostavno kroz meditaciju…tako će se sve dogoditi?

FOL: To je za vas mnogo više nego meditacija. U šali…rekli bismo također…postoji jedino potreba za disanjem i to je sve što vam je potrebno.

Blossom: Puno govorite o disanju…što mi je promaklo?

FOL: Činjenica da ono sadrži mnogo više nego automatski mehanizam kojeg uzimate zdravo za gotovo.

Blossom: Na koji način?

FOL: Tako da “daje život”. Nije li istina da ako prestane disati…vaše tijelo prestaje funkcinirati?

Blossom: Da.

FOL: Dakle, ne bi li pomislila da takav mehanizam sadrži daleko više tajni, u vrijednosti svoje svrhe, nego samo udisanje i izdisanje radi preživljavanja?

Blossom: Ja sam o tome više razmišljala kroz razgovore s vama, i kod dubokog disanja tijekom meditacije…ali još ne mogu shvatiti.

FOL: Onda kažemo…da dah ima tajne koje će vam otkriti. Slušaj zvuk svog daha. Dozvoli da te odvede daleko od svjetovnog znanja, i uključi znanje za kojim tvoja duša čezne da ga se prihvati.

Čak i kad se bavimo svakodnevnim poslovima…zahvalite se svom disanju. Budite svjesni…odvojite trenutak da se proširite unutar njega…i da se povežete u Ljubavi koja je dah.

Blossom: Čekajte malo….dah je LJUBAV? Smijem se jer znam što mi želite reći…

FOL: BINGO!

KAO ŠTO ZNATE LJUBAV JE SVE,
PREMA TOME, SVAKI DAH KOJI UDAHNETE JE LJUBAV.

Uskladite li se s tim ZNANJEM…ako ste u potpunosti svjesni…u svakom trenutku, da dišete u LJUBAVI…, tako da ZNANJE o tome postane automatsko kao i samo disanje…osjetit ćete promjenu u onome tko ste.

Tko ste vi….LJUBAV….će tada odgovarati u svakom dahu kojeg udahnete. To će vas podići na višu razinu sebstva. JEDNOSTAVNO.

Blossom: Predpostavljam da je to tako…prema tome, mi samo trebamo to ZNATI. Zar ne?

FOL: ZNATI je ključ svega što vaša duša sama želi BITI. Kad ZNATE da STE VI LJUBAV…kad ZNATE da svakim dahom kojeg udahnete…upijate više LJUBAVI…zamislite onda, spajanje njih dvoje i kako će vas to podići…SAMO RADI TOG ZNANJA.

Blossom: Dobro, radit ću na tome. Ne mogu si pomoći nego da se ponovno vratim na početak našeg razgovora i prijevaru. Pretpostavljam da bi pozitivan način gledanja na tu stvar….bilo da jedan dan….kao što kažete….mi ćemo ZNATI…da ono što vidimo ne može biti prijevara. To će biti tako ISTINSKO…TAKO POSEBNO…TAKO STVARNO. Dakle vi ste apsolutno sigurni da to nije bilo vaše? Smijem se…jer jednostavno ne želim odbaciti sliku…tako sam željela da to bude ISTINA.

FOL: Kategorički tvrdimo…da je ova mala intevencija…ta mala igra…bila planirana da uzbudi…ali nije s naše strane.

Blossom: Provjerimo još jednom…Kad kažete “nije s naše strane”…pritom mislite općenito na galaktičku obitelj?

FOL: Tako je.

Blossom: Ups, sad je na meni….mom izboru…da danas zadržim visoku vibraciju i nastavim sa svojim očekivanjima da će jednog dana…tada čak i neću s  vama trebati provjeravati nešto takvo….jer ćemo jednostavno ZNATI da je to ISTINA…radi same ogromnosti događaja.

FOL: U međuvremenu, naši zemaljski prijatelji… naše svjetlosne duše koje su tako plemenito ostale u svojoj ISTINI…čak i tijekom vremena kad je ISTINA bila nejasna i izvrnuta…mi vam se ZAHVALJUJEMO.

ZAHVALJUJEMO VAM SE…da STE oni na “glavnoj palubi”…koji trebaju proživjeti sve oluje…a opet to čine….sa srcem tako čvrsto privezanim za SVOJU ISTINU….jer vi ZNATE da se mirne vode, i ljepota mirnoće koja vas okružuje…približavaju…kroz vas…kao vi….za vas.

Nemojte biti razočarani još jednim planom da vas se zavara…šaljite LJUBAV toj duši…to će “srediti stvari”!

Blossom: Znam, znam da ste u pravu…hvala za sve što nam pružate. Hvala za sve što jeste. Iako sam se nadala da ćete reći da to nije bila prijevara, zahvalna sam za Istinu, a opet bez obzira na sve, malo razočarana.

FOL: NEMOJ BITI! NAJBOLJE TEK DOLAZI.

Blossom: Onda se nadam da će stići brzo. Za sada vas pozdravljam.
S ljubavlju i zahvalnošću
 Translator: PHIL

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje