Followers

Saturday, January 24, 2015

Croatian/Hvatski -- BLOSSOM GOODCHILD, FEDERACIJA SVIJETLA, 23.01. 2015. CRO + AUDIO TRANSCRIPT

BLOSSOM
BLOSSOM GOODCHILD, FEDERACIJA SVIJETLA, 23.01. 2015. CRO

Dobro jutro! Kao da u sebi osjećam neko uzbuđenje, vezano uz ovu godinu, a opet ne znam zapravo zašto? Kao, neka vrsta iščekivanja…ili možda, jer je opet jedna nova godina…jednostavno sam puna nade! Ima li koga doma?
Mi smo uvijek doma. Mi smo uvijek oni koji smo u svojoj ISTINI…što je zapravo naš dom. Na isti način kao i kod tebe, zar ne? Kad se osjećaš ispunjena ljubavlju a u tvom životu sve teče glatko …ti OSJEĆAŠ da si doma.
Danas ćemo ponovo malo drugačije.
Na koji način?
Na način da kroz naše riječi promijenimo direktan kontakt ….tako da kroz tebe omogućimo…još precizniji način prenošenja naše poruke.
Da budem iskrena, nemam pojma o čemu vi to.
Blosom, pitamo te slažeš li se da nam dozvoliš taj novi način komunikacije…do određenog stupnja, te da omogućiš da se ostvari ovaj novi plan.
Svakako. Što želite da učinim?
 Molimo te da se krećeš/ploviš s energijom koju osjećaš….
Što, s onom radi koje se osjećam kao da ću se onesvjestiti?
Upravo tako.
Da li da onda prestanem pisati?
Samo na kratko.
Da uključim diktafon?
To bismo savjetovali.
Dobro…vrlo uzbudljivo.
Uključite snimku prateći prevedeni tekst.  Govori Federacija
Dakle….ovo je bilo malo neočekivano….hmmm! Trebam malo razmisliti o svemu. Osjećam da se treba još razvijati…. …
Tako je. Ali mi smo ti zahvalni za tvoje POVJERENJE i eksperimentiranje. S našeg gledišta, sve je prošlo uistinu glatko.
Iskreno rečeno, sve dok ponovno ne preslušam ne mogu stvarno komentirati. Vi ste svakako osjetili Lakoću. Prije, tih nekoliko puta kad ste se javljali na sličan način…bilo je to složenije u realizaciji i potrebnoj koncentraciji kako bi glas stvarno “prošao”. Ovo je bilo vrlo lako…vrlo jednostavno.
To će se vremenom razviti…isto kao tvoje glasovno kanaliziranje Bijelog Oblaka
Dakle, ja ću samo ići s tokom. Bilo je vrlo prirodno, znala sam da ste to vi..i sretna što idemo zajedno kako vi mislite da je najbolji način da se prenese  vaša poruka.
Osjećaš li se malo nezadovoljna?
Ne, ali opet neočekivano umorna. Zašto koristite riječ nezadovoljna?
Pogledaj objašnjenje.
Nezadovoljna/razočarana. Nisam sigurna što osjećam….pretpostavljam da se osjećam normalno. Na isti način kao kad se po prvi put javio Bijeli Oblak.
Smijemo se jer znamo.
Znate što?
Kamo idemo.
A to je?
Prema mjestu koje nisi zamišljala. Blossom, prisjeti se…mi nismo “začudnost”….Mi smo ŽIVOT….Mi smo LJUBAV….isto kao sve što diše. Jesi li možda od nas danas očekivala puno više…kad si osjetila da ćemo ponovo razgovarati?
Možda i da.Ajme meni! Na što ličim? Sama činjenica da razgovaraate sa mnom bi trebala biti dovoljna…i u takvom tempu i lakoći.
Razmisli o svojoj prvoj komunikaciji s Bijelim Oblakom…kako je samo različita ta komunikacija danas ….
U proteklih 15 zajedničkih godina postali smo dobar tim.
Blossom …naša prijateljice…naša suradnice…ne dolazimo kroz tebe da bismo oduševili i zaprepastili.
MI DOLAZIMO DA BI TI POMOGLI NA KOJI GOD NAČIN…U PRISJEĆANJU NA ONO ŠTO VI JESTE i ZAŠTO STE OVDJE
Jedino želimo da se u cijelosti prisjetite…LJUBAVI KOJA STE VI
To je naša najviša namjera. Što god uz to bilo je samo dodatno.
Stvarno?
Uistinu. Jer kroz prisjećanje i ponovno otkrivanje vaše ISTINSKE svrhe duše…DA BUDETE ONO ŠTO JESTE…ne preostaje ništa drugo što biste trebali znati. Jednostavno, nije važno.
Mislila sam da ćete reći… da je “irelevantno”.
Točno!
JEDINA STVAR KOJA ĆE IKAD ČINITI RAZLIKU…JE ONA KOLIKO JAKO ĆETE VOLJETI SEBE i PREMA TOME NA ISTI NAČIN VOLJETI DRUGE
Ponavljamo vam to uzastopce  i stalno ….
NEMA NIČEG DRUGOG.
Ali, duše traže znanje…o mnogim stvarima. To nas zabavlja (ako je to prava riječ)
Ne govorimo vam da to ne činite…samo vam kažemo da ništa drugo nije važno.
Da! Sjećam se tog teksta! Znate, na nekoj svojoj razini…ja UISTINU prihvaćam/shvaćam sve to. Mislim da što se više koncentriramo na LJUBAV… prije će se ostvariti svijet kojeg želimo.
SVIJET KOJEG VI ŽELITE…..JE NAČIN ŽIVOTA …
Želite opću dobrobit…želite da SAV ŽIVOT  živi u harmoniji…on je za vas već ovdje …..
SAMO TREBATE BITI TO/TAKVI
OVAJ NOVI SVIJET SE NE NALAZI NEGDJE DRUGDJE….ON JE UNUTAR VAS.
ON STE VI
Sve što trebate je da se predate LJUBAVI koja ste vi.
LJUBAV u svojoj kompletnosti.
BUDITE LJUBAV
SAMO LJUBAV
ONDA ĆETE IMATI ONO ŠTO ŽELITE.
TAKO JEDNOSTAVNO.
Ali to nam je tako komplicirano.
Onda nemojte.
Dobro!  Danas je opet bilo zanimljivo kanaliziranje. Osjećam kao da smo ponovo podigli prečku. Imate li još nešto za dodati prije nego zaključimo?
Jedino što želimo da služimo cjelini. To biramo…jer mi smo JEDNO. To je fascinantan koncept ISTINE….i kad se to jednom shvati….nema ničeg tako veličanstvenog.
Sad vas pozdravljam….pa pa…. Pročitat ću i preslušati ponovo sve što ste rekli…i vidjeti kako se osjećam. Puno hvala.
* zadnja zabilješka. Preslušala sam snimljen materijal. Bilo mi je malo čudno jer su se javili i govorili vrlo brzo i ustinu na jedan “moj” čudan način! Čudno mi je da ga slušam… ali opet je to potvrda da su to oni, a ne ja…jer kako sam profesionalna glumica….vjerujte mi…kad bih to glumila…napravila bi puno bolju verziju! Moram se nasmijati”…i ne…ne živim unutar kaveza s pticama!
Blossom GoodchildBLOSSOM GOODCHILD AUDIO KANALIZIRANJE FEDERACIJE SVIJETLA 23.01.2015

JOS JEDNOM VAS POZDRAVLJAMO NAJDRAŽI PRIJATELJI, TE VAM PRENOSIMO NAŠU ENERGIJU NAJDUBLJE i NAJNJEŽNIJE LJUBAVI KOJU OSJEĆAMO PREMA VAMA.

MOŽDA SE PITATE ZAŠTO MIJENJAMO TAKTIKU, ALI MI MISLIMO DA BI TO BILO MOŽDA RADI NOVOG INTERESA, MOŽDA JER SLUŠAJUĆI UMJESTO DA ČITATE, MOŽDA PRIMITE NOVE SAVJETE KOJI SE  MOGU NAĆI NA STRANICI ALI IH PROPUSTITE,

PREDLAŽEMO DA ZATVORITE SVOJE OČI i UĐETE U PROSTOR SVOG SRCA JER JE TO MJESTO GDJE  MOŽE PRIMITI SVU LJUBAV
GOSPODJA KROZ KOJU KANALIZIRAMO OVU PORUKU NAS JE  ZAPITALA JESMO LI MI UISTINU FEDERACIJA SVIJETLA, JER OSJEĆA DA JE TO RAZLIČITO OD SVIH DRUGIH NAČINA KOJE SMO DO SADA(U NEKOLIKO NAVRATA) KORISTILI
DA, MI SMO FEDERACIJA SVIJETLA i ODABRALI SMO DA SE ČEŠĆE JAVLJAMO KROZ OVO VOZILO
POZNATO JE DA SE ONA, NA DRUGOJ RAZINI, SUGLASILA S TIME i DA JOJ JE DRAGO DA TO PRENOSI

HTJELI BISMO RAZGOVARATI O ČUDESIMA KOJA SU PRED VAMA U OVOJ VAŠOJ 2015 GODINI , KAKVA ĆE SE SAMO LJEPOTA POJAVITI PRED VASIM OČIMA S NEBA,, ZNAMO KOLIKO STE ČEZNULI, A BILI PUNI STRPLJENJA, OTPUSTILI STE VEĆ SVOJE ŽELJE ZA DOKAZOM, JER STE U SEBI POSTALI BOLJI..  ZNAJUĆI TKO VI JESTE
NIJE POTREBNO DA SE POJAVIMO DA BISTE VI ZNALI DA SMO OD ISTINE i SVIJETLA. TO NIJE RAZLOG ZASTO BISMO DOLAZILI, SAMO DA DOKAZEMO BILO STO. UOPĆE
RAZLOG STO CEMO SE POJAVITI NA VASEM NEBU JE JER JE STIGLO VRIJEME ZA TO.

REKLI BISMO DA ĆE UNUTAR PET VAŠIH GODINA NETKO, OSVRNUVŠI SE UNATRAG,  VIDJETI KOLIKO SE RAZNIH FENOMENA DOGODILO.

NEKI OD VAS KAŽU DA ĆE VJEROVATI KAD TO VIDE. TO JE U REDU, ALI OPET VAŠE SRCE, U SVOM ZNANJU VEC ZNA DA NE TREBA NIKAKAV SISTEM VJEROVANJA JER SU MNOGI OD VAS VEĆ DIO OVE FEDERACIJE SVIJETLA.
MI SMO OGROMNA ORGANIZACIJA, BROJEVIMA NE MOŽEMO OPISATI KOLIKO JE FLOTA, KOLIKO JE MNOGO RAZLIČITIH PLEMENA, DA TAKO KAŽEMO,  MEĐU NAMA
A OPET GOVORIMO, BEZ OBZIRA DA LI NEKA PLEMENA NISU MEĐUSOBNO U SUGLASJU, MI SMO SVI JEDNA VELIKA OBITELJ JER MI SMO SVI SVIJETLO NIJE LI TAKO?

ŠTO VIŠE PREPOZNAJETE SVIJETLO KOJE STE, VIŠE ĆETE RAZUMIJETI RAZLOGE ZAŠTO STE OVDJE.
NE TREBATE BITI OVDJE DA BI IZGRADILI VELIKE ZGRADE ILI VELIKE KOMPANIJE KOJE PROIZVODE PUNO MATERIJALIZIRANE MATERIJE, JER JE TO VAŽNO.
NE KAŽEMO DA TO NE ČINITE, NEGO DA JE SVAKO OD VAS, KOJI BORAVITE NA ZEMLJASKOJ RAZINI i ODABRAO PREPOZNATI SVOJU DUŠU,  IMAO RAZLOGA DA BUDE OVDJE, DA USIDRI SVIJETLO AKO VEĆ NIŠTA DRUGO, DA GA ZACEMENTIRA U ENERGETSKO POLJE VOLJENE GEE.

DOK SVE VIŠE i VIŠE GLEDATE JEDNI DRUGE U OČI. U SRCIMA OSJEĆATE DA STE BRAĆA i SESTRE SVIJETLA ZAR NE? i DOK TO ČINITE VI SE POVEZUJETE SA SVIM ŠTO JESTE
TO ZNANJE, O KOJEM UVIJEK IZNOVA GOVORIMO, NIJE DA ĆETE GA  ODJEDNOM BITI SVJESNI, TO ZNANJE JE OSJEĆAJ UNUTAR VAS SAMIH DA STE TOČNO TAMO GDJE TREBATE BITI. TOČNO TAMO.

NAJDRAŽI PRIJATELJI NA ZEMLJI MOLIMO VAS DA VJERUJETE SEBI U ONOME ŠTO PODUZIMATE, U VAŠIM BLAGOSLOVIMA, U VAŠOJ ZAHVALNOSTI, MOLIMO DA VJERUJETE SVOJIM OSJEĆAJIMA DOK SE ONI ŠIRE  U DUBINU TOG ZNANJA.

NE TREBATE BITI UČENJAK, NE TREBATE IMATI PUNO MATERIJALNIH DOBARA, JER  NIJE VAŽNO OD UMA NEGO JE JEDINO VAŽNO OD PROSTORA SRCA i KAD BORAVITE DUBOKO UNUTAR TOGA, VI STE BOGATI IZNAD DOBARA. VODITE SEBE, HODAJTE S POVJERENJEM JER MOŽETE OSJEĆATI DA STE NA PRAVOM PUTU
KAD SE UMORITE ODMORITE SE, OBNOVITE ENERGIJU, PODIGNITE SE i NASTAVITE, U SVOM TEMPU U SVOJOJ VLASTITOJ ISTINI, TO JE SVE ŠTO TREBATE UČINITI.

OVO VOZILO NAS PONOVO PITA ZAŠTO SMO ODLUČILI PROMIJENITI TAKTIKU JER TO UOPĆE NIJE OČEKIVALA i OVA  JE ENERGIJA NA OVAJ NAČIN, ZA NJU DOSTA DRUGAČIJA.. OSJEĆAMO DA S VREMENOM MOŽEMO PRENIJETI PUNO VIŠE NA OVAKAV NAČIN. OSJEĆAMO DA JE VRIJEME DA RADIMO NA OVAJ NAČIN, A TO ZNAČI PONEKAD OVAKO, PONEKAD ONAKO KAKO SMO VEC RADILI PRIJE KROZ RIJEČI NA PAPIRU.

VOZILONAM GOVORI DA JE, NA OVAJ NAČIN, SVE TO NEKAKO JEDNOSTRANO, JER NE MOZE ULETJETI SA SVOJIM MALIM UPADICAMA i KOMENTARIMA.
OSMJEHUJEMO SE JER ĆE ZA ATO BITI PUNO PRILIKA U NAREDNIM DANIMA.

BLAGOSLOVI NAJVIŠE LJUBAVI NAD VAMA
DOK SE PONOVO NE ČUJEMO NA OVAJ NAČIN
MI VAS VOLIMO


Translator PHIL


No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje