Followers

Sunday, February 22, 2015

Croatian - "Spremite se za slavlje" 17.02.2015


"Spremite se za slavlje" - St. Germain, Onaj koji služi, Ashira

Objavio James McConnell 17. veljače 2015


St. Germaina i Ashiru kanalizirala Dr. Susan Sammarco

Onog koji služi kanalizirao James Mc Connell

(Napomena: Ova poruka je dobivena tijekom naših tjednih priprema grupe /Prepare For Change/ u Glendale-u u Arizoni, 15. veljače 2015)


"St. Germain"

Ovo je "St. Germain". Onaj koji vam je poznat kao takav. Veliko mi je zadovoljstvo biti još jednom s vama. 

To je doista vrijeme za slavlje! Toliko mnogo stvari o kojima smo govorili u prošlosti sada su spremne da se očituju u vašem svijetu. A to nije samo bogatstvo i novčana vrijednost koju je svatko čekao. To je mnogo više od toga. Oni u ovoj grupi koji su tako marljivo radili u cijelom svijetu, kao i oni u ovoj sobi, i u vašim privatnim životima čekali su ova blaga, ali vi ste također uložili vrijeme i marljivost da radite na svom vlastitom rastu i na svojoj vlastitoj pripremljenosti.

Sredstva koja će biti puštena, u ovom sadašnjem trenutku, puštena znači da nisu ništa drugo nego tranzicija. Za toliko toga za što ste bili indoktrinirani kroz tisuće godina na ovom planetu je ovaj koncept "rad za novac". Rad za one stvari koje su vam potrebne, da vam ih pribavili u ovoj dimenziji.

Ono što će se pokrenuti u početku biti će viđenje slobode za sve ljude na planetu. Sloboda da više ne trebate raditi za egzistenciju. A u toj tranziciji ćete biti poučeni i vi ćete doći do toga da znate da radite van zaposlenja, iz radosti. Vaš rad bi mogao biti pisanje poezije ili možda stvarati velika djela u umjetnosti. To može biti pjevanje pjesama. To može biti podučavanje djece o novim načinima. Vaš rad će biti posao koji volite i to neće biti rad, bit će radost. To je veliki pomak za ovaj planet. Jer koncept rada za život više neće biti prikladan dok se krećete naprijed u ovu promjenu svijesti.

Toliko mnogo stvari koje su bile pokretači gospodarstva na ovom planetu koji su bile čista nesabranost za onoga što će vam donijeti istinsku radost, također će se promijeniti. One ne mogu nestati odmah u početku, ali stvari kao što su sportski događaji, koji su ništa više od evoluiranih gladijatorskih igara iz doba Rimljana, pasti će u nemilost. Sportski događaji su prerasli u veliku priliku za one koji su bili zaduženi da povećaju svoje prihode i da vam odvuku pažnju.

Oni koji slave živote slavnih, oni koji su živjeli svoje živote jedan za drugim i pokušavali biti kao drugi otkriti će da im ovaj trud ne daje osjećaj o njihovom sebstvu. Jer samo-osnaživanje je shvaćanje da će svatko moći raditi točno ono što se odluči raditi.

Svijet će funkcionirati na potpuno drugačiji način. A ja znam da postoje protivnici koji kažu, "Kako se to može dogoditi?" I još, danas vam donosimo riječ da kažemo da se to događa! To je ono što se slavi. Dok oni koji su prionuli na to da vas zadrže od istine o vašoj vlastitoj snazi, i da vas drže propterećenim da bi saznali o svijetu kakav bi trebao biti, kakav on može biti, kakav treba biti, uklonjeni su i uklonjeni su iz slike njihovih energija, i više vas neće ometati. A to je ono što smo obećali!

Vi ćete znati kako manifestirati, jer to će postati dio vašeg života. Ne odmah, ali niti za toliko dugo vremena. Novac koji dolazi je, da, da se koristi za humanitarne svrhe, međutim, čak i to se daleko brže mijenja. Jer kad svi na planetu budu nadareni, sve ono što je bilo skriveno od vas dolazi k vama.

Vi ćete znati da će novi svijet biti uzbudljiv i izazovan i zabavan. A strah će nestati, jer energija nastavlja rasti. A strah je prisutan samo kad je netko zabrinut za svoju egzistenciju, da ne bude povrijeđen, zabrinut da neće imati dovoljno i da nema krov nad glavom. Sve te stvari će nestati.

Tome je trebalo jako dugo vremena da bi došlo. Počelo je na površini nekoliko puta, ali nije uspjelo u dimenziji u kojoj sada živite. Ali situacija više nije takva. Novo zlatno doba je tu. Vi se više nećete vratiti! Ne obraćajte pažnju na te poruke o oskudici u nekom razdoblju vremena ili brizi o stvarima. To je staro programiranje. Želimo podijeliti slavlje s vama! Jubilej s vama! Želimo da zadržite slike obilja za sve. I ne samo obilja novca, moji prijatelji. Obilja kao pijeska na obali mora. Obilje kiše, kapljica u jezerima i vodi. Obilje koje ste vi! VI!

Ono što ćete vidjeti kad budete shvatili da je istinsko obilje onda kada stvari u ovom svijetu koje su učinile da svijet ovako funkcionira budu ništavne. One će nestati. Tranzicija će biti glatka kao kiša koja pada u proljetnom jutru da opere i da podigne sve na više mjesto vibracija. Trenutak shvaćanja donijeti će trenutno razumijevanje manifestacije u istini. Da, (član grupe) imao je prekrasno iskustvo jučer i to je savršeni trenutak da to podijeli s grupom danas. (Član je dobio kristalno srce očigledno za nju na Valentinovo. Ona je rekla: "Čuda se događaju!"

Sve ove stvari su sinkroniciteti jer mi smo bili u posjeti svima vama ovog tjedna. Mi smo unijeli te misli u našu diskusiju danas da biste se dotakli tih stvari koje su toliko važne da se shvate.

Teško je zamisliti u vašim umovima da se sve ovo može transformirati u tren oka. Neki će reči da je to alegorično i da se stvarno odnosi na cijelu kreaciju i tako 50 godina će biti u treptaj oka, ali ja vam kažem da nije, da to nije ono što mi dijelimo. Mi vam kažemo u tren oka, jer kad ste podignuti iz ove uloge u ovom svijetu za koji ste bili trenirani da vjerujete u njega, pa čak i za one koji vjeruju da su probuđeni i svjesni, i oni također, čak i vi, bili bi tako iznenađeni koliko stvari je odmah ispod površine da budu otkrivene. Ispod površine znači da se veo podiže i da energije teku na višu rezonanciju tako da vaše frekvencije mogu rasti i vi možete vidjeti, čuti, govoriti stvari koje ne znate u ovom trenutku u svojim stolicama.

Da, ja sam uzbuđen. Mi smo uzbuđeni. Sve te stvari dolaze. One dolaze, ali one su već bile ovdje. To je taj pomak u vašoj percepciji, taj pomak u vašem shvaćanju i da, mi znamo da osjećate da trebate to vidjeti u 3D svijetu da bi stvarno to znali, ali vi ste trenirali u ovoj grupi da znanje nije toliko važno kao vjerovanje. A vjerovanje i imajući to u svom srcu i svom unutarnjem biću oslobađa vas da to znate i da to vidite u vašem svijetu.

Još jednom ćemo ponoviti, dok se novac koji vam je obećan rasprostire za vas po ovom svijetu i taj proces se odvija sada, da zapamtite da je to prijelazno razdoblje i vi kao jedan "unutar grupe", znati ćete kako nastaviti voditi druge na putu iščekivanja.

To je moja poruka danas. Kažem vam zbogom i zahvaljujem vam se na svem vašem radu, i svemu onom što radite. Zapamtite da je na vama da prenesete ovu poruku svijetu. Uzmite to k srcu. Moja ljubav vama uvijek i zauvijek. "St. Germain"

"Onaj koji služi"

Pozdravljam vas. Ovo je "Onaj koji služi".

Lijepo je biti ovdje s vama na ovaj način i pratiti našeg brata "St. Germaina", i prekrasnu poruku koju je dao danas ovdje. Mi ćemo se nadodati da ovo sada, da se fokusiramo na otpuštanje vašeg starog programiranja. To staro programiranje nastavlja vas držati ovdje u ovom 3D shvaćanju i zadržavati od gledanja vani na vidike pred vama. Oni su upravo tu! I sve što trebate napraviti je da otvorite svoje unutarnje oči, ne toliko vaše vanjske oči, nego unutarnje oči i onda će vaše vanjske oči uočiti ono što se prikazuje unutar vas.

Važno je omogućiti da se proces nastavi kretati kroz vas i gdje god da imate priliku da otpustite stare načine. Pustite staru zonu udobnosti na koju ste se navikli. Mi ne kažemo da vam neće biti udobno. Vama će biti udoban način izvan vaše mašte. Kao što je  "ST. Germain" rekao, to je ono što dolazi. Ali da bi prošli kroz ovu tranziciju, prvo morate otpustiti stare načine. Morate otpustiti staro razmišljanje, stare procese na koje ste se navikli. Pustite sve to. Jer to nije stvarno. To je samo dio iluzije koje ste postali svjesni i ugodno vam je u toj iluziji.

Sada vam kažemo, svi mi vam sada kažemo, gotovo je: Sve je gotovo. I sve će se vrlo brzo manifestirati u vašem 3D shvaćanju, tako da oči mogu vidjeti a uši čuti. Ali vi, sami, oni koji rezonirate s ovim riječima, sada ste u prvom planu. Vi ste oni koji će pomoći u tom procesu, u ovoj tranziciji, jer oni ostali oko vas počinju se buditi. A kad se oni počnu buditi, vi ćete biti tamo da im pomognete. Da im pomognete malo više otvoriti vrata ili prozor, malo više. Tako da sve više i više svjetla može ući u njihovu svijest.

Kao što je "St. Germaine" rekao, slavlje je upravo iza ugla. Ovdje je. Dolazi. Mi smo spremni za proslavu a proslava će biti! Biti će značajna.

Sada, imate li pitanja za "Onog koji služi" ili "Ashiru" ili oboje?

Pitanje: Je li točno da je 5 milijuna kabalaca otišlo u svjetlo?

"Onaj koji služi": Bože moj! Znali smo da će to pitanje doći. A mi pozdravljamo to pitanje i odgovorit ćemo to na naš način i Ashira će se nadodati na njega.

Shvatite da, dok se fokusirate na tu vrstu stvari, svijest o tome koja vam je predstavljena, uvijek je važno da imate tu ideju ili da znate biti pronicljivi, uviđajući da bez obzira što je to, to dolazi.

Sada dok ovo slušate ili čitate o tome, biti će nekih stvari koje će rezonirati s vama, a biti će i drugih stvari koje neće. Ali tu je uvijek taj dio vas u vama, koji je dio iluzije ovog 3D područja koji kaže "To ne može biti istina! Kako to može biti istina kada su mnogi napustili ovaj planet ili ovo 3D područje a još uvijek su ovdje u fizičkom tijelu?"

A mi bi rekli da budete otvoreni. Budite otvoreni za sve što dolazi. Jer te stvari se događaju na različitim vibracijama. Dakle, možemo reći da, doista, da se to dogodilo, ali se nije dogodilo u 3D području kako vi to shvaćate. Zar nismo uvijek govorili da sve što se događa u 3D području, u tom prividnom programu čiji ste vi dio, prvo se događa u višim razinama? Pa, da, doista, ti pojedinci su bili pozvani u svjetlo na višim razinama sada i to će se početi manifestirati u području koje percipirate sada u ovom trenutku.

Vidite, to je na razini svijesti, ne na fizičkoj razini! Imaš li još nešto za dodati, "Ashira"?

"Ashira": Mislim da si savršeno obavio posao objasnivši kako ovo funkcionira. Nemam ništa za dodati u ovom trenutku. Hvala ti.

"Onaj koji služi": Vrlo dobro. Ima li ovdje još pitanja? (stanka). Onda izgleda da smo gotovi za danas.

Shanti, mir s vama. Budite jedan.

"Ashira"

Pozdrav. Ja sam "Ashira". To ne znači da nemamo ništa drugo za dodati, ali "Onaj koji služi" tako dobro je obavio posao objašnjavajući odgovor na ovo posebno pitanje i ja ću samo dodati, kako je on rekao, da više sebstvo ovih bića je bilo uvučeno u svjetlo zbog njihove transformacije. Ipak, njihova fizička tijela su još uvijek na ovom planetu. 

Kako su ova tijela svjetlosti dovedena na svjetlo, ljubav i svjetlo će nastaviti raditi na tim bićima koja su i dalje na ovom svijetu u službi kabale. To su oni koji bi se mogli nazvati "podanici" koji su u službi; mnogi misle da su radili dobro u onome što rade. To je ono što bi dodali.

Danas ćemo se kratko zadržati. Ovo je veličanstveno vrijeme za biti živ. Mi vas pozivamo, kao što je rečeno, da nastavite tražiti dobro u svemu onome što je na planetu. Jer izlazak iz dualiteta u jedinstvo poziva vas da budete svi jedan. Za one koji će vam reći da trebate tražiti mračne ili negativne, mi ćemo reći ne. I dalje ih zovite u svjetlo. U ovom trenutku evolucije i razvoja oni u ovoj sobi imaju tu moć.

Krećite se uvijek naprijed u svojim izborima. Da dovedete svjetlo u mrak. Da vidite dobro u svemu, da u svakoj situaciji prizovete dobro iz nje. Znajte da je sve bilo u Božanskom planu. Sada dok idete slijedeći korak naprijed na planetu, vi ćete vidjeti u potpunosti kako se to manifestira. Za svijet i vaš udio koji je bio dio toga. 

Šaljem vam ljubav. Šaljem vam mir. Kažem vam Namaste, za ovaj dan!


Kanalizirali: James McConnell i dr Susan Sammarco 


Izvor: www.meetup.com/ancient-awakenings


Preveo s engleskog: Fredi

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje