Followers

Friday, February 20, 2015

Croatian -- BLOSSOM GOODCHILD i Federacija svjetla 15.02.2015BLOSSOM GOODCHILD i Federacija svjetla  15.02.2015  
Dobro došli moji prijatelji. Stiglo je vrijeme za još jedan naš razgovor…možemo li?
Mi svakako možemo. Jer puno se toga događa ….kroz našu povezanost u svjetlu…i sve što želimo podijeliti, možemo podijeliti s onima koji odluče da se tijekom tih trenutaka povežu s nama .
Hvala. O čemu biste danas željeli razgovarati?
Ono isto o čemu uvijek želimo govoriti je….
 Hmm! Dajte mi da pogodim …
.. ono što svaka čestica….svaki atom….sve što postoji….sadrži u sebi. Stalno…često… govorimo ni o čemu drugom…jer SVE o čemu želimo  govoriti…je zapravo TO.
LJUBAV
Dozvolite da nastavimo…razumijevanje i ZNANJE…o kojem  odlučujemo govoriti…djeluje kroz našu sposobnost prenošenja onog što smatramo da je korisno. Mnogi možda OSJEĆAJU da se ponavljamo, ista tema…da, to i činimo…i nastavit ćemo činiti. Jer u tome toliko uživamo.
Svjesni smo Energija koje snizuju svjetlost nekih duša na razinu koja ne služi. Smatramo da to nije korisno ni na koji način, ni u kom obliku ili formi. Stoga želimo govoriti onako kako činimo. Da bismo u vas utuvili… kako biste vi rekli…činjenicu…koja je unutar vas…o kojoj vam želimo govoriti.

Ja to shvaćam. Istinski…i znam da dublje značenje možemo doseći kroz meditaciju. Ali…ima li kakvih uputa koje bi nas mogle voditi kako bismo OVU LJUBAV OSJEĆALI ČITAVO VRIJEME         …kako bi život na Zemlji bio ugodniji…u Cjelini…za Cjelinu?
Sve što smo govorili….moglo bi se složiti u mali priručnik, knjižicu-vodič.

Hmm! Razmislit ću o tome!

Nema potrebe. Jer kako čitatelj nastavlja čitati…svaki put kad prenosime vrijedne poruke Ljubavi…frekvencija osobe se malo podiže…sve više i više. A sada kad smo krenuli ovim našim novim sigurnijim načinomm, zajedno s tobom Blosom…uz pomoć tvojih glasnica… u stanju smo isto tako prenijeti još snažniju energiju
Da, neki su mi pisali da to OSJEĆAJU. Jedna gospođa je opisala kako su se njena djeca u žaru igre, odjednom zaustavila u svom kaosu…i svojim mislima..te mirno otišla…u trenutku slušanja vaše poruke…to je sjajno!
i uz najviše poštovanje….kažemo…da smo kroz Energiju zvuka koju prenosimo…u stanju ostvariti i mnogo, mnogo više.
U ovom zvuku je Iscjeljenje ….U njemu je Energija vibracije koja… smiruje dušu.
To je razlog, Blosssom…radi čega smo dugo godina morali čekati …da bi TVOJA vibracija kao i (vibracija)….onih koji su “uključeni” u naš razgovor…bila određene frekvencije…kako bi tijekom slušanja, ove  promjene koje se zbivaju… bile u stanju “činiti svoje stvari”
To je stvarno čudesno. Možete li dodati još nešto o tome. Dok to pišem….moje srce je počelo kucati nešto brže…Da, ja sam spremna…ako ste vi…učinimo to….
(op.prev.link na direktni audio prijenos poruke- transcript iste je na kraju teksta)
Dakle, učinili smo to. Izgledalo je da je prošlo lako i brzo. Oh! Kako je samo uzbudljivo “čuti” da se to razvija “kroz vrijeme”. Nikad mi nije palo na pamet da bismo radili na taj način. Promjena je dobra kao i odmor, kako oni kažu.
Uistinu, Promjena je jedna od mnogih koje će ulaziti u Energije vašeg svijeta.
Prije nego što odemo želimo ... još jednom ponoviti..
NEMA RADOSTI U STRAHU
VELIKA JE RADOST KAD SE USREDOTOČIMO NA SVE ŠTO OSJEĆAMO DOBRIM.
To je sve što trebamo reći o tome…jer to govori samo za sebe.
Zahvaljujem na tome…Da, još uvijek je mnogo straha koji nas okružuje, …sudeći po mailovima koje dobivam. Ozbiljno i u potpunosti bi trebali otpustiti strah…kako u vezi velikih tako i mali stvari.
i kada ćete biti u stanju to učiniti…ZNAT ĆETE SLOBODU.
Mi smo spremni da ti dozvolimo da nastaviš sa svojim poslovima Blosssom.
Smiješno! Ne vjerujem da ste to rekli (dolaze mi posjetitelji). Hvala, vi mudri…OSJEĆAM se dobro!
To je OSJEĆAJ kojeg želimo SVIMA…ČITAVI VRIJEME.
S ljubavlju i zahvalnošću.
ISTO TAKO.
BG *Komentar o tonskom zapisu. Na žalost ne mogu upravljati vremenom. Zatvorila sam sve prozore da bi pjesmu ptica svela na minimum, ali se “Geko” podrugljivo smijao na početku (Geko je vrsta gmaza od 16-60cm. Živi u toploj klimi širom svijeta. Geko je u svijetu gmazova jedinstven po svom glasanju. U komunikaciji s drugim gekovima koristi kreštav glas) a onda…na moj užas …u 12.44 minuti zapisa…NEBESA SU SE OTVORILA. Zvuči kao da sam pala u mašinu za rublje ili u wc školjku! STVARNO je bilo teško zadržati koncentraciju! UISTINU! Tutnjava vode po metalnom krovu ponekad ometa slušanje i ako treba paralelno pratite transkipt, iako se riječi mogu čuti jasno. Što možemo…Smijmo se !

TRANSKRIPT DIREKTNOG KANALIZIRANJA 15.02.2015
Dobrodošli svi. Drago nam je da opet imamo priliku koristiti glas ove gospođe…sada već s lakoćom izgovaramo…Blossom. Nije li to prekrasno ime, zar ne? Kako joj to često govore…radi čega se ona osmjehuje.
Jeste li razmotrili Vibraciju vašeg vlastitog imena? Kad izgovaraju vaše ime, postoji li u njemu toplina…u tom zvuku? Toplina koju ste vi stvorili jer ste ODABRALI TO ŠTO JESTE?
Nemaju li neki ljudi averziju prema  određenim imenima…jer im neka duša, koju su poznavali u prošlosti, nije bila posebno draga? Duša je dala Vibraciju svog imena…”vezanu” za to ime…radi  Energije koju je emitirala oko sebe, a opet, može li biti…da potpuno isto ime “vezano” …da tako kažemo…za drugu dušu, punu Radosti…punu sunca, ima potpuno različitu Vibraciju koja se širi iz imena…čak i kada su ona po slovima ista?. Izgovorite više puta …svoje ime, glasno. Kako vaše srce OSJEĆA zvuk vašeg imena? Ta rezonancija…ta frekvecnija…ta Vibracija onoga tko ste vi? 
Molimo vas…da u vrijeme kad ste u mogućnosti sjediti mirno, da dišete…na način kojeg smo objasnili…jer je to vrlo vrijedno…na dubljoj razini nego vaše automatsko disanje….i dok to činite … vizualizirajte kroz OSJEĆAJE vašeg srca….energetsku Vibraciju koju emitirate/isijavate. Tada…je na vama da razmotrite tu spoznaju i da prepoznate kako je ta razina Energije…ono što ste vi…i što dajete…čitavo vrijeme.
Da, i to se može dogoditi…u slučaju bolesti…ili čak neke vrste tuge… ta se Vibracija tada može OSJETITI nešto nižom (spustiti).
Ali vaša se Vibracija…ona koju ste dosegli…neće spustiti ispod… možemo reći i na ovaj način… “prečke na ljestvama”….Ona se neće spustiti ispod prečke koju ste dosegli.
Promatrate li prostor između prečki (na ljestvama)…mogli biste reći…da postoji mnogo razina između (dvije prečke)? Prema tome, može se dogoditi da se vaša Energija…kad ste umorni…može malo spustiti. Ali ona neće ići ispod vibracijske frekvencije koju ste dosegli…postajući… prisjećajući se…znajući….da ste Ljubav.
A vi govorite kako se puno toga ne možete prisjetiti o sebi. 
Vi možete.
Jer na neki način, nije stvar u prisjećanju…iako tako govorimo …već o OSJEĆANJU.
Kad ste jako Radosni u nekim trenucima vašeg života…ne govorite li “Sjećam se da sam se tako OSJEĆALA jednom prije…kad sam bila na Radosnoj/u Radosnoj/uz Radosnu priliku? Sjećate se OSJEĆAJA nemjerljive Radosti. Vi se, recimo tako, ne trebate prisjećati tko ste kao “osoba”…. Vi se želite prisjetite tko ste kao LJUBAV…što jedino može BITI OSJEĆANJE.
Promatrate izlazak sunca…promatrate zalazak sunca… gledate mjesec…gledate zvijezde….promatrate djecu…promatrate mladunce životinja….ne možete ne OSJEĆATI LJUBAV.
Automatski odgovor na ono kad oči promatraju takva čuda…je prirodno stanje vašeg BIĆA.
Tu postoje jedino vanjske…htjeli bismo reći riječ “grubosti” ali… Blossom kaže da je to preteško…onda radije promijenimo u vanjske “okolnosti”. To je kada vanjski čimbenici…utječu na vaš način razmišljanja…a onda vaš način razmišljanja …utječe na OSJEĆAJE vašeg srca…jer mu to vi dozvolite
Ukoliko ste svjesni određenih činjenica, o kojima ste možda čuli…ili ih vidjeli na vašim televizijskim ekranima….vaš um se počinje propitivati…međutim vi ste oni koji kontrolirate vaše OSJEĆAJE. Vi možete čuti i vidjeti…da, sad ćemo koristiti riječ “okrutnosti” u ovom slučaju…ali vi ne morate dozvoliti da slika utječe na OSJEĆAJE vašeg srca. Vi to ne morate dozvoliti. Tako omogučavate stanju vašeg  Bića da ostane u VISOKOM VIBRACIJSKOM OSJEĆAJU. Što više dozvolite svojim OSJEĆAJIMA da ostanu Visoki….to se više povisuje frekvencija…sve dok ne osjetite stvarnu promjenu…i tada zakoračite na slijedeću prečku ljestvi..
Vi to doslovce možete OSJETITI, zar ne?
Najdraže duše! Tako smo radosni da možemo s vama razgovarati na ovaj način.
Gospođa Blossom kaže da ona OSJEĆA radost na svom licu, radost koja je kako naša tako i njezina. U činjenici tog spajanja leži ostvarenje još nešto više Jednote. Prema tome, u ovakvim trenucima velike radosti i sreće…te spoznaje…taj OSJEĆAJ kojeg proživljavate… isto tako točno može  proživjeti…na isti način i netko drugi..tko se…sad pazite… uopće tako ne OSJEĆA! Shvaćate li? Za onoga tko je možda na mjestu vrlo niske vibracije…možda rat…možda glad…nije lako da njegova energija bude slična kao i vaša. Ali kad vi UISTINU ZNATE…to kao Jedan…vaši OSJEĆAJI radosti s obzirom da ste VI JEDNO… onda znate…da se OSJEĆAJI koje imate… mogu izraziti kroz drugog…samim time što znate da se mogu.
Zamislite li drugu dušu koja se nalazi u težoj situaciji, i znate da  se vaš OSJEĆAJ Radosti može osjetiti na točno isti način….i to znate kao ISTINU…onda vidite li koliko puno mijenjate svoj svijet? U tome jako pomažete time što mislite i OSJEĆATE na taj način. Ako želite…vi odrađujete posao za one koji to nisu u stanju…radi situacije u kojoj se nalaze. To se ipak uravnotežuje…jer oni koji su u težoj situaciju  čine isto tako ono što oni mogu učiniti…prema tome u ovom svijetu dualnosti dolazi do uravnoteženja..
Kroz energetsku “percepciju” duša na Zemaljskoj razini, shvatili smo….da je ponekad, vrlo teško zadržati Vibraciju onoliko visoko koliko bi to one željele. Jedna stvar koju bi bilo najbolje da ne činite…je da sebe krivite jer niste bili u stanju biti Radosni u određeno vrijeme. Postoje usponi i padovi. Postoji crno….postoji bijelo. Suprotnosti su u svemu.
Kad se OSJEĆATE malo niže… volite sebe još više…jer voleći sebe više…vi volite svakoga…..sve….čak više.
Sve što činite za sebe….činite i za druge…Kako prekrasno! Kako predivno! Nije li to pravi božanski plan? Svu radost koju možete unijeti u svoj život…učinite to, a istovremeno…vi time podižete Vibraciju Cjeline.
Služeći sebi…na neki način….služite Cijelom. Ali time ne mislimo ….kao što vi kažete na vašem planetu…da je Biće možda jako sebično…
Pazite na sebe. To nije ono što smatramo sebičnošću…jer vođenjem računa o sebi…osiguravajući da su sve vaše potrebe zadovoljene kroz LJUBAV….onda vi na drugi način…omogućavate da čitava vaša obitelj na Zemlji….
Leteća…
Insekti u zemlji…
Životinje u džungli…
Ribe u moru…
Drveće na zemlji…
jer služite SVIMA brinući se da VOLITE sebe i tragate za čistom srećom…jer čineći to, najdraže duše…vi činite ono radi čega ste došli ovamo.
Osjećamo da smo sada na kraju našeg današnjeg razgovora.
Uživajte…s ljubavlju i od srca vam šaljemo doviđenja do našeg slijedećeg susreta. Puno hvala Blossom da nam je dozvolila da bude tako.


Translator: PHIL 

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Otvoreno pismo zatvoreniku

 
 Otvoreno pismo zatvoreniku 
Već neko vrijeme pratim i aktivno sudjelujem u prevođenju poruka i članaka koji prate trend buđenja diljem svijeta. Svakoga dana naučim nešto što mi otvori oči šire nego što sam ih imala otvorenima kada sam jučer legla na počinak. No, već duže vremena sam svjesna da prava promjena ne može doći bez našeg direkntog sudjelovanja. 
Da nisam usamljena u takvom doživljaju pokreta buđenja, svjedok je i Bill Brockbrader poznat kao Bill Wood koji je u sklopu razgovora sa Kerry Cassidy u Projectu Camelot iznio niz svjedočenja o tome što se doista zbiva u našem fizičkom svijetu, što doista vojna mašinerija kuha, iznio je niz činjenica o nizu procesa u kojima je i sam sudjelovao kao časnik posebnog odreda marinaca vojnih snaga SAD-a. Jedan od tih zadataka uključivao je i proučavanje spisa vezanih uz projekt “Looking Glass” (Ogledalo) u kojima se primjenom iznimno napredne tehnike pokušalo kreirati najuspješniju strategiju da čovječanstvo što više zaglibi u probleme u kojima se već sad duboko nalazimo. No, Bill nije stao samo na tome. Svaki projekt koji je procijenio da može podijeliti sa javnošću, podijelio je. Iskreno je razgovarao o svemu, čak i o osobnim stvarima koje bi se mogle zbog osjetljive prirode tematike itekako protumačiti protiv njega. Pri tome najviše mislim na seksualni čin koji je imao sa maloljetnicom i za što je bio optužen još 1998., a optužbe su se “poklopile“ s njegovim namjerama da istupi iz marinaca i počne djelovati na osvještavanju ljudi u stvarno stanje stvari. Očito je Bill stao na žulj previše. Iako je već sve iza njega i on otvoreno govori o okolnostima te avanture, izgleda da su određeni krugovi pronašli načina da revitaliziraju slučaj i tako mu pokušaju stati na kraj.
Posljedica toga je da je Bill uhapšen i da mu je onemogućeno da obavlja svoj posao na buđenju i prosvjetljivanju ljudi. Putem njegovim svjedočanstva i ja sam sam uspjela na internetu pronaći i odslušati, odgledati, pročitati niz uznemirujućih priča o kojima se ne govori u javnosti, a koje vojne snage čine gdje god su prisutne. Isto tako, naučila sam da postoji cijeli jedan krug ljudi koji se bude, koji istupaju iz vojnih snaga i koji šire istinu o onome što su prošli. 
Budući da svi mi stvaramo ono čemu dajemo energiju, sve vas koji se osjećate dotaknuti pričom Billa Wooda, molim vas da istražite njegovo djelovanje na internetu, pogledate njegove intervjue na YouTube-u i, ako se osjetite nadahnutima, napišete pismo podrške naslovljeno na ovog hrabrog čovjeka. Nije važno da li ćete se potpisati ili ne, važno je da uprkos izolaciji u kojoj se nalazi u pritvoru, Bill dobije znak podrške i zahvale za sve ono što je odlučio učiniti za dobro svih nas. Adresa na koju možete poslati pismo glasi: 
William Brockbrader 
1046233 CO ADA County Jail 
7210 Barrister Drive, Boise 
Idaho 83704. 
USA
 Buđenje se događa, osvještavanje se događa, i odvit će se s nama ili bez nas. Na nama je da odlučimo da li ćemo imati aktivnu ulogu u događajima koji nas okružuju ili ne. Samo čitanje poruka koje se ovdje (i na sličnim stranicama) objavljuju pridonosi promjeni energije, no energiju je potrebno i manifestirati. Ja je manifestiram na sebi svojstven način. Učinite isto. Mijenjajte svijet. Nabolje. :-)

Predstojeći uhićenja Smutnje